logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Pe Faleza inferioară s-au fost instalate trambuline cu coarde elastice superbe pentru a ne învăţa de mici cu zborul prin elanul din trambulină, apoi traşi în sus de corzi elastice. Bâzdâgania în cauză este amplasată în partea de est a Falezei vizavi de fosta „Săgeată” botezată acum „Andrada”
Afacerea aparţine firmei Comavis SRL Galaţi, strada Braşov nr. 3, reprezentată de Victor Boghean. Uimitor în afacerea asta este autorizarea unei activităţi relativ periculoase. Pe ghereta care reprezintă casa de bilete sunt lipite o sumedenie de hârtii. Printre altele citim: „organizează activităţi în domeniul situaţiilor de urgenţă – Faleza inferioară – tobogan, carusel, trambulină”. Mai este lipit şi un act adiţional emis de Serviciul Public Ecosal, prin care este avizată cantitatea de 0,5 mc gunoi + bonuri!
Se pare că este singurul act mai recent cu care nea Victor ne ia ochii, înşirând pe geamul gheretei tot felul de hârtii fără valoare de document care să-i autorizeze activitatea în cităm „ domeniul situaţiilor de urgenţă”!
Aşadar, el ia faţa populimii cu actul Ecosal, şi acela emis în 2012, cu numărul 863.
Chiar, există în Galaţi vreo autoritate care poate aviza astfel de activităţi de bâlci, gen „zidul curajului”, „înghiţitorul de săbii şi de flăcări”, or mersul pe sârmă?! Dacă da, de ce nu-l autorizaţi şi pe Bictor Boghean şi pe firma sa Comavis SRL, încât bunicii şi părinţii să nu-şi mai stuche în sân de frică atunci când odraslele lor zboară între pământ şi cer, aterizând, totuşi, pe moale?

(GECO) 27 - iulie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...