logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Poate pentru că echipa (jucăria) domniei sale FCSB (de numele căreia s-ar părea că se ruşinează), strigând-o tot timpul „Steaua”, deşi ştie că a pierdut în instanţă de mult timp acest drept, s-a clasat în play-off pe un onorabil loc cinci, şi, în felul acesta nemaifiind căutat permanent de televiziuni, a decis să iasă voluntar la „bătaie”, prilejul ivindu-se îndată ce societatea care plăteşte transmisiunile TV ale meciurilor de fotbal a hotărât să facă unele modificări în contract, privind atât cele 7 meciuri care nu s-au mai disputat, cât şi faptul că numărul de echipe a crescut de la 14 la 16 în Liga 1. Prin urmare, Gigi Becali „a luat foc” pentru că în felul acesta va pierde o anumită sumă de bani. Firma plătitoare, având în vedere modificările suferite la nivelul Ligii 1, vine cu următoarele propuneri:
– 1. Nu se mai dau banii grămadă pe jumătate de an, ci în fiecare lună;
– 2. Sumele alocate vor fi mai mici, întrucât numărul de echipe s-a mărit;
– 3. Federaţia (cluburile) să fie penalizate cu un milion de euro, pentru nedisputaarea celor 7 meciuri.
Aflându-se în faţa FRF şi fiind transmis în direct de Pro X, dom Becali a început să arunce jar pe nări, fiind vehement în apropouri foarte puţin măgulitoare, referitoare la şefii de la Federaţie, dar mai cu seamă la firma plătitoare, care, chipurile, nu mai respectă contractul, ameninţând cu Justiţia.
Susţinea domnia sa că nu acceptă să se schimbe nici o virgulă din contract. Dar, conform principiului „la şef intri cu părerile tale şi ieşi cu părerile lui”, aşa şi dom Gigi, la ieşire de la şedinţa respectivă nu mai era chiar aşa de înfierbântat.
Observaţie pertinentă personală: Faptul că aceste documente (contracte) au început să aibă importanţă şi pentru patronul FCSB, e un lucru bun. Dar, ca de obicei, patronul din Pipera uită (sau se face) câteva chestiuni foarte importante cum ar fi: Toată lumea ştie cum este ţinută FCSB-ul în Liga 1, de conducerea coruptă şi incompetentă a FRF, în ciuda tuturor deciziilor date de instanţe, aceleaşi la care doreşte să apeleze Gigi Becali, atunci când nu-i convine ceva. Iar referitor la noţiunea de contract, de ce crede latifundiarul că trebuie respectat numai de alţii? Dar ce a făcut el cu contractele jucătorilor pe care le-a masacrat cum a vrut muşchii lui, prin tăieri de salarii sau trimiteri în şomaj tehnic, asta chiar nu se pune? Şi mai zice dom Gigi, că, de fapt, se bate şi pentru celelalte echipe, nu numai pentru sufletul (punga lui). Dar patronii, preşedinţii sau conducătorii de cluburi de la celelalte grupări fotbalistice, de ce n-au fost alături de el să-l susţină?
Prin expozeul său, Gigi Becali a reuşit să jignească cu succes tot ce aparţine de aceste fenomene.

Fiind vorba despre bani, hop şi Vali Botoşani

Un alt individ din sfera sportului cu balonul cu mânerul furat, nea Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, vine cu o propunere, marca idolul său, Gigi Becali şi anume ca în play – off (deci locurile 1-6) să joace numai cluburile potente financiar indiferent de valoarea lotului pe care îl are în fotbal acesta, ea ignoră cu intenţie (ceea ce numai COVID-19 a reuşit să facă) faptul că orice sport, dar în special fotbalul a fost inventat pentru spectatori. Cum valoarea campionatului nostru a scăzut dramatic, şi interesul spectatorilor s-a diminuat proporţional. De aici şi ceea ce se întâmplă cu echipele noastre participante în competiţiile europene (excepţie făcând poate cât de cât CFR-ul din Cluj) care sunt pe post de umpluturi. Asta de ce nu comentează cei doi?

DIP - DIP 21 - august - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg