logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

La prestigiosul concurs internaţional de inovaţie în domeniul alimentar „Ecotrophelia” 2018, de la Paris, Franţa, delegaţia României a luat aurul.
Echipa României, formată din studenţi şi profesori de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, a încântat exigentul juriu internaţional cu îngheţata-vedetă „Whoopie Ice”.
Creată în laboratoarele Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, îngheţata 100% bio este produsă din extract de zer dulce, smântână şi pulpă de prune şi gutui, fructe cu conţinut scăzut de zaharuri, dar bogate în vitamine şi antioxidanţi. Topping-ul îngheţatei este făcut din jeleu de gutui. Îngheţata, produsă cu lactoză hidrolizată, poate fi consumată şi de persoanele cu intoleranţă la lactoză.
Felicitări echipei formate din Prof. Daniela Borda şi studentele Alina Marina Chirilă, Ana Georgiana Popa, Adelina Trif.

„Am venit, am participat, am câştigat Ecotrophelia Europa, reprezentând cu onoare Universitatea „Dunarea de Jos” Galaţi, România! Noi suntem echipa Whoopie Ice, călătoria noastră continuă!”

Observator 26 - octombrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...