logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

Dacă nişte procurori stupizi, atât în lecturi cât şi în profesie, gen Ivan sau Aghiniţei, ar fi citit în Impact-est un articol asemănător ca mesaj subliminal acestei Epistole scrisă de Sfântul Vasile, i-ar fi făcut dosar penal autorului pentru trafic de influenţă!
Dar despre ce dosar de câteva kile ne-au făcut cei doi pe parcursul a doi ani de zile şi cum ne-au interceptat convorbirile telefonice, vom scrie pe larg după data de 31 august, când vom relua apariţia publicaţiei pe care o vom întrerupe după ediţia de joi, 27 iulie.

Iată epistola:
„EPISTOLA 177 către magistratul Sofronios scrisă în anul 374:
Nu-i uşor să-i înşir pe toţi cei care, prin mijlocirea mea, au primit ajutoare de la Excelenţa Ta, căci sunt foarte numeroşi cei care recunosc binefacerile primite din mâna Ta cea puternică, pe care Domnul ne-a dat-o ca aliată în aceste împrejurări critice. Dar cel mai drept dintre toţi şi pe care Ţi-l prezentăm acum prin scrisoarea noastră, preavenerabilul nostru frate, Eusebiu, a căzut pradă unei absurde calomnii, pe care numai dreptatea Ta poate s-o spulbere. De aceea, Te rog să fii aşa de bun faţă de acest om şi să-l ocroteşti ca şi cum ai ocroti adevărul, făcându-i dreptate şi asigurându-i condiţii omeneşti de a-l apăra şi proteja împreună cu adevărul, întrucât dispune şi de un apărător important: are dreptatea de partea lui, pe care o va dovedi foarte uşor, limpede şi fără a putea fi contrazis, afară poate dacă timpul actual nu-i va sta împotrivă.”

(G.C.) 7 - iulie - 2017

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Un alt mare procuror de Galati craciunel renumit pentru actiunile de succes tip ”cenusa ”adica incinerat dosare grele a trecut in rezerva .In prealabil toma a edificat o casa pe masura „fonctiei de la parchet ” si a mai aranjat stiintific cei 2 fii de bani gata NOTARI PUBLICI.Asta ptr. ca domnia sa a fost procuror.Daca ar fi fost bucatar isi „realiza” baietii OSPATARI PUBLICI.Felicitari d.lui parchetar cu eliza si progeniturilor .Nui decat o poveste reala din orasul de la Dunare.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...