logoImpact EST nr. 853 - 19.01.2021

În caz că nimic, nu va faceţi probleme, nu aţi fost singurii. Dacă aveaţi cumva impresia că toată lumea s-a scăldat  în piscine de endorfine dansând pe mese înconjuraţi de mii de oameni dragi, că toată planeta în afară de voi s-a desfătat cu cele mai fine mouse-uri sub cele mai spectaculoase artificii, să ştiţi că nu a fost aşa. De ce ? Poate pentru că ne-am dat seama că e mult mai comod să nu mai încercăm atât de intens să ne distrăm maxim în noaptea dintre ani. Că în goana  după o noapte de Revelion memorabilă nu facem decât să spargem mulţi bani aiurea, să ne înghesuim cu străini, să mâncăm chestii fancy care nu ne plac, să dansăm pe muzica pe care altfel n-am ascultă-o nici plătiţi.
Important e să nu ne dorim mai mult decât ceea ce ne-ar mulţumi pe noi, deoarece nu-i vom putea face niciodată pe toţi să fie de acord cu noi în orice împrejurare. Vântul să bată în propriile pânze, nu să ne lăsăm purtaţi de curent şi să sfârşim eşuaţi în locuri străine inimii noastre. Uneori  putem găsi bucurie şi frumuseţe în lucruri aparent mărunte. Câteodată, e mai simplu decât am putea crede să creăm punţi spre un miracol personal…
Aş vrea să cred că în seara dintre ani  nimeni nu a fost  singur. Probabil că am fost  singuri în cămăruţele din care au lipsit  cei pe care nu i-am avut  aproape dar pe care îi iubim: cei plecaţi pentru a ne revedea dincolo, cei plecaţi  în altă ţară pentru că aici nu au găsit nimic pentru un minim de fericire, cei ce ne-au uitat, dar pe care noi nu i-am uitat.
Anul Nou a intrat deja pe uşă, aşa că ţine minte: viaţă-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi.
Noul an s-a aşternut ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Scrie-le numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca  sfârşitul volumului să-l poţi citi  cu bucurie.  La mulţi,mulţi ani tihniţi  !

Gabriela Filimon 20 - ianuarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...