logoImpact EST nr. 880 - 01.08.2021

În fiecare an, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, având parteneriatul Ministerului Finanţelor Publice şi al Oficiului Registrului Comerţului, întoc­meşte clasamentele pentru TOPUL NAŢIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMÂNIA (micro, mici, mijlocii, mari), ce va avea loc pe data de 30 octombrie 2020 la Marriott Bucu­reşti, anul acesta ajungând la cea de-a XXVIII-a ediţie.
Criteriile stabilite pentru recompensarea performanţei:
I. Clasamentele în funcţie de rezultatele obţinute în anul 2019 s-au întocmit după următoarea metodologie:
a) În funcţie de: profitul brut şi cifra de afaceri/activele totale ţinând cont de prevederile Legii nr. 346/2004.
b) Clasificarea întreprinderilor pe grupe de mărime (microîntreprinderi, mici, mijlocii şi mari) se realizează ţinând cont de prevederile Legii IMM nr. 346/2004: până la 9 angajaţi şi o cifră de afaceri sau deţin active totale mai mici de 2 milioane de euro (microîntreprinderi), până la 49 de angajaţi şi o cifră de afaceri sau deţin active totale mai mici de 10 milioane de euro (întreprinderi mici), până la 249 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mică de 50 milioane de euro sau deţin active totale mai mici de 43 milioane de euro (întreprinderi mijlocii), peste 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mare de 50 milioane de euro sau active totale mai mari de 43 de milioane de euro (întreprinderi mari).
II. De asemenea, s-au acordat premii speciale pentru rezultate sau contribuţii deosebite într-un domeniu. Premiile speciale, extrem de importante, sunt decernate după criteriile specifice denumirilor pentru care se acordă, după o atentă selecţie şi analiză a factorilor implicaţi în procesul de organizare şi atribuire al acestora.

(R.I.) 2 - octombrie - 2020

One Response so far.

  1. SIDERURGISTUL spune:

    LIBERTY GALATI SA are 5081 numar mediu salariati nu 581! 🙂

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...