logoImpact EST nr. 876 - 18.06.2021

Da, preşedinţii judeţenei, respectiv municipalei ALDE Galaţi, Cristian Dima şi Radu Cosca s-au lăsat îmbrobodiţi de CV-ul şi de activismul heirupistic al administratoarei de asociaţie de locatari-proprietari, Aurica Gaiu. Cei care îi cunosc activitatea prodigioasă de administrator de bloc sunt uimiţi cum de a reuşit tanti Gaiu să sară de la această activitate banală în care contraperformează, încât să fie calificată în a administra SC Transurb SA Galaţi, căci ea a fost numită de către liderii partidului în Consiliul provizoriu de Administraţie a operatorului de transport public de călători.
La Asociaţia de Proprietari-Locatari nr. 371 Olt e un model de aşa „nu”, aceasta fiind, până nu de mult timp, în topul asociaţiilor datornice din oraş.
Cele mai mari datorii sunt către furnizorii Apă Canal, Apaterm şi Calorgal, firme de stat care au acţionat asociaţia în judecată pentru neplata serviciilor. (A se vedea portalul instanţelor de judecată.)
Mai mult, Aurica Gaiu nu a avut minima decenţă să le spună şefilor care i-au dublat veniturile că ea a fost suspectată de fraudă financiară în asociaţie şi că din acest motiv a fost cercetată de poliţie. Sigur că nu este un proces soldat cu o hotărâre definitivă, dar a existat suspiciunea de fraudare a Asociaţiei 371 Olt.
Cei care au numit-o în acest CA provizoriu au acum prilejul să-şi arunce acesată bilă neagră din sân!

(GECO) 6 - iulie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...