logoImpact EST nr. 860 - 03.03.2021

Pesediştii dăduseră drumul „pe surse”, după ruperea USL, că odată trecute europarlamentarele, îi vor soma pe liderii penele să-şi retragă secretarii de stat, directorii din ministere, agenţii guvernamentale şi regii, în sânul partidului care i-a numit politic în funcţii. Păi noi ce avem la Galaţi, ca marfă pentru gazetă?

Cred că întâi de toate avem directorimea în care bugetul de stat pompează bani ca-n gârlă, prin RA-AFDJ Galaţi. Şi aici ne referim la M.R.Cristea, poate şi la Alexandros Galiaţatos, dacă mai ştie în ce partid se află. Desigur, mai sunt câţiva penelişti care stau cu stufun-n gură prin Consiliul de Administraţie al regiei.

Încă o zonă fierbinte ar putea fi la Finanţe. Aici, Eugen Ciorici, care este directorul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice, zonă care se întinde pe şase judeţe, ar putea fi trimis la Focşani, în sânul liderului penele, Nini Săpunaru.

Costică Onica, directorul DGFP Galaţi, rămâne în funcţie, pentru că a ocupat-o prin concurs, chiar dacă nu avea voie să candideze din cauza unei sancţiuni disciplinare dată de Direcţia de Control din cadrul MFP.

Continuăm inventarul.

(G.I.) 13 - iunie - 2014

2 Responses so far.

  1. Contra spune:

    Mai sapati! Majoritatea nici nu sunt pnlisti adevarati, ci de conjunctura. Cineva se milogea la udmr pt un ciolan!Desi normal ar fi avut ce cauta la partida rromilor!

  2. ianis spune:

    Daca tot se schimba directorii pusi politic va pleca si cel de la servicii interne din finante??? ca tot politic este pus venit din exterior…..

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...