logoImpact EST nr. 853 - 21.01.2021

Radu Cosca a obosit târziu zbătându-se în a vrea şi a nu mai vrea să fie consilier local municipal, considerând că ar ajunge să trăiască iar tragedia inutilităţii exercitării unei demnităţi. Aşa cum s-a întâmplat în mandatul 2012-2016, când a fost viceprimar, dar atribuţiile principale, de execuţie, i-au fost luate şi de către city-managerul Aurel Vlaicu, care şi le-a dat sie-şi, primarul Stan fiind total subordonat lui Vlaicu.
În sfârşit la şedinţa de joi, 27 aprilie, el a depus jurământul din partea ALDE, aripa Durbacă, cu speranţa declarată că-şi va putea impune măcar un proiect drag lui de când era viceprimar: tunelurile de supratraversare a marii intersecţii dintre Coşbuc şi Brăilei – zona Palatul de Justiţie, Telekom – Casa Sindicatelor, CEC Bank. Partea proastă e că lui Durbacă i-a fost luată preşedinţia judeţenei ALDE. Aspect care-l va scârbi şi mai tare pe Radu Cosca de politică şi demnităţi.
La şedinţă el a venit îmbrăcat de un bun gust desăvârşit, de ziceai că-i picat din revistele de modă, asta şi din respect pentru jurământul pe Biblie şi pe Constituţie.
Ca să glumim, putem spune că a acceptat să vină în CLM când a aflat că indemnizaţiile consilierilor cresc cu 30%! Şi mai cresc şi lefurile primarilor, deci pentru opt şedinţe pe lună (patru în comisie, patru în plen) îi intră în conturi aproape 900-1.000 de lei, lui care, numai ca persoană fizică avea în bănci, prin 2012-2013, peste cinci milioane de euro, fiind de departe printre cei mai bogaţi gălăţeni la vedere!

Gelu CIORICI 5 - mai - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...