logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Banul public al contribuabililor este tocat precum frunza la câini în Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi, anomaliile de aici fiind unice în sistemul naţional al asigurărilor de sănătate. De pildă, chiar dacă am scris noi, aici la Impact-est, madam Docan frecventează zilnic, oral şi scris, cursurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie SRL Galaţi. Căci de aia îi plătim noi un salariu nemeritat, să se facă ea doctoreasă în timpul programului. Şi ca să le meargă până la capăt figura, ea şi tac-su s-au vopsit din portocalii, dându-se pesedişti din naştere.

O altă anomalie pe care am remarcat-o la CJAS Galaţi, este aia că aici sunt angajaţi trei şoferi şi un singur muncitor de întreţinere. În schimb, pentru umilirea contribuabililor, angajaţi şi angajatori, a medicilor şi farmaciştilor, sunt angajate doar trei funcţionare care lucrează la ghişee. De aia aici sunt zilnic cozi la care fraierii se înşiră până în curte, managereala de tip Caranghel şi Buzia punându-şi definitiv amprenta anomaliilor pe acest sistem ticăloşit, finanţat din bani publici.

G.C. 30 - noiembrie - 2012

One Response so far.

  1. LICA spune:

    tov autor, nu e prima data cand scrii chestia asta ! mi se pare mie sau ai ceva personal cu CJAS ? din cate am auzit nici mataluta nu stai prea bine la capitolul trecut politic ! unii zic ,de, ranchiunosi, ca pregatesti terenul cuiva ! o fi adevarat ? p.s. procentual sunt sanse mici ca randurile astea sa apara postate , asa e ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...