logoImpact EST nr. 867 - 22.04.2021

Ionel Borcea, pe numele său de scenă PIBUNNI, a fost numit administrator special al SC Drumuri şi Poduri SA Galaţi, societate a CJG, adică cu capital de stat, pentru că firma a fost lăsată pe drumuri şi la capra podurilor, ca o bagaboadă, căci sunt destule fete mari gata să-i uşchească vadurile cu tot cu clientelă. Buuun. Borcea s-a dus, a evaluat dezastrul cu creierul său de biltz, a muncit cu smucituri vreo două săptămâni pe la stat, suficient să-şi dea seama în ce rahat a fost băgat. Apoi, şi-a anunţat demisia, fapt consemnat şi la Impact-est. La câteva zile, şi tot pe final de an 2013, impetuosul Borcea a întors iar tablourile de partea pesede, motivând că n-a avut încotro, dacă tot i-a dat partidul sarcina de a organiza parastasul decedatei Dumuri şi Poduri SA.

Stiţi cum şi-a motivat Ionel Ionelule demisia? Păi cică una din firmele sale are acelaşi obiect de activitate cu societatea CJG şi i s-a părut aiurea de imoral să rămână boss acolo.

Întrebarea e, când dintre cele două situaţii nu ai avut încotro, domnule Borcea? Că parcă prea te dai trecut prin gater, aspect care ne face şi pe noi să ne bifurcăm. De râs!

Gelu CIORICI 10 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...