logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

je-suis-chanalieCel mai nou sondaj realizat la Tecuci arată că administraţia pesedistului Hurdubae nu este pe placul tecucenilor. După patru luni de mandat, populaţia regretă că a votat cu PSD şi crede că independentul Claudiu Gavril ar fi fost mult mai potrivit pentru a rezolva problemele oraşului. Dacă mâine s-ar relua alegerile locale, 56% ar vota cu independentul Claudiu Gavril, 17% cu actualul primar, Cătălin Hurdubae, și 16% cu fostul primar, Daniel Țuchel.

Grosu a pus iar monopol pe Piaţă

Tecucenii sunt de părere că PSD Tecuci continuă bătaia de joc din timpul mandatului lui Daniel Ţuchel. De altfel, în cele patru luni de putere deţinută la Tecuci, pesediştii au preluat şi perfecţionat mecanismele de parazitare a fucţiilor publice.

Cel mai bun exemplu îl constituie conducerea de la Piaţă. Astfel, PSD a considerat că fostul locotenent al liberalului Daniel Ţuchel, Constantin Grosu, poate dispune, în continuare, de tot ceea ce înseamnă Administraţia Pieţei. Practic, grupării Grosu i s-a oferit la negocierile politice posibilitatea să-şi menţină angajate o mare parte din rude şi să aibă la cheremul său toate încasările şi cheltuielile instituţiei. Directoratul adjunct a fost cadorisit pesedistei Liliana Cambanache, (cu un  salariu lunar de 35 milioane lei). Şefă a femeilor PSD, Cambanache a „performat” în ultimii ani la o gogoşerie locală, fiind specializată pe încălzit fornetti.

Găştile PSD şi PNL şi-au înodat iar cozile

Tecucenii au fost prostiţi încă o dată. Oamenii nu mai vor să audă de vechile partide. Aceştia acuză înţelegerile locale şi blaturi între PNL şi PSD. Tecucenii spun că nu este posibil ca noul primar, Cătălin Hurdubae, din tot jaful comis în ultimii patru ani de către ţuchelişti, să fi descoperit doar achiziţia suspectă a unei cravate, a unei perechi de cizme şi ceva mobilier nefolosit. „Ori joacă faţă de noi într-o comedie proastă, ori i se dă peste mâini”, aceasta este părerea oamenilor, reproşându-i în acelaşi timp noului primar că nu a şters Bulinele Ruşinii de pe crucile din Cimitir şi că a scos spaţiul verde din faţa Catedralei, înlocuindu-l cu pietriş.

Cristi Calmuc www.favor.ro 18 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...