logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021

Am tot povestit despre cum agenţii poporului lui Dan Diaconescu fraudo-lichidează Autogara populară Dumitru. Şi am constatat dimpreună cu toată populimea călătoare că e groasă de tot în municipea lui Baca şi Stan. Nici un organ de partid şi de stat nu s-a mişcat să constate ceea ce spun toate documentele şi contabilităţurile primare şi primitive: se fură de se stinge până şi traficul auto, prin nenorocita de autogară supusă prăduirii prin codoşlâcuri şi complicităţi grele. Jupânul suprem al acestei poveşti soioase este lichidatorul de PPDD şi Finanţele Publice, Marian Alexandru. Acum e clar, deviza lui este ”Fără milă şi fără scrupule!, să moară toată lumea, numa eu să-mi îngraş contul!” Acestea fiind zise, Marian Alexandru a aplicat doctrina „PSD-PPDD aceeaşi mizerie” autogării Dumitru, de unde a virat (cu complicităţi grele) atâta bănet recuperat de-a moaca, fie către contul personal, fie către prietenii de jafuri grele cu acoperire parlamentară. Şi fincă banii curg, ce mai contează un articol publicitar despre cum se face tranziţia de la sublim la iraţional, atunci când nu mai poţi spune stop lăcomiei?

În Poporul DD prăduirea se numeşte performanţă

Vasăzică, atunci când lichidează o afacere şi recuperează banii de creanţe, lichidatorul Marian Alexandru face „performanţă”. Repetăm, este vorba de performanţă în termeni de lichidare. După apariţia destăinuirilor de lichidare ale falitului Gheorghe Dumitru din Impact-est, jupânul lichidator Marian Alexandru a vrut să contracareze cumva scurgerea de secrete din culisele lichidării unei afaceri care s-a blocat. Şi cum să vii cu varianta proprie la alt ziar decât cel unde a apărut investigaţia? Cumpărând un ziarist. Sau, dacă e destul de complicat aşa, cumperi ziarul sau doar un spaţiu publicitar. Exact asta a făcut Marianul lichidator – a luat pagină publicitară în VL, care costă ceva, dar merită. A pus la vedere nişte treburi pe care alţi ziarişti le spuseseră déjà. A pus la dos însă alte chestii – socoteli, care de fapt puteau face obiectul articolului. Dincolo de faptul frust că doar a (d)enunţat ”articolul defăimător la adresa mea” făcut de subsemnatul, Marian Alexandru uită să precizeze punctual exact chestiunile defăimătoare. Ăsta da drept la replică! Care nu ne-a fost solicitat, încât să-l fi refuzat, cu negaţie în regulă, pe care ziarul-găzdiutor ar fi trebuit, deontologic vorbind, să i-o solicite şi apoi să-I publice punctual de vedere, fie şi în spaţiul publicitar. MA uită să precizeze că a fost propus lichidator chiar de Gheorghe Dumitru şi după ce s-a văzut jupân, l-a dat afară pe Gheorghe Dumitru din camera de la Autogară. Uită să pomenească de evaluările la plesneală făcute pentru scoaterea la vânzare ”la ofertă” a Autogării, evită să amintească de incompatibilităţile lui, puse în operă de cârdăşiile cu ”colegii de la Finanţe”. Nimic despre banii pe care şi i-a vârât ilegal în contul personal (11. 500 lei plus numerarul ridicat din bancă, 70. 500 lei); nimic despre cum îi ţine spatele (poate şi faţa) ilustra lichidatoare Mihaela Boboc; nimic despre extrasele de cont (pe care MA a tot refuzat, dar în final le-a cam predat către noul lichidator de la Dumony, Creţu Laura), unde se văd intrări de 232. 829 de lei noi, plus 21. 000, adică 254. 000 lei. Nici un cuvinţel despre evaluarea clădirii autogării – 65. 000 euro (preţ de apartament), o adevărată pleaşcă! Tăcere totală despre cedările cu titlu gratuit de la Dunăreana, către nevasta senatorului PP-DD de Pechea, fugit în ceapeul pesedist, Nicolae Marin (parcă mai contează la scara la care se fură azi în Galaţi, închirierea a 20 de autobuze, pentru intrarea în afacerea ”Convenţia de Combinat”, pentru numai 6000 lei/lună? Sau administrarea cu titlu gratuit a unui spaţiu de 1 hectar, cu staţie de combustibil, cu bucătărie şi cu parking pentru autobuzele de convenţie?).

 

Hopa! S-a (auto)vândut autogara!

Lichidarea a început în 2013, toamna, şi începe să fie lichidată definitiv în 2014, toamna. În numai un an, s-a stors tot ce se putea din patrimonial rămas după activitatea de 14 ani a autogării. Ce plesneli s-au mai produs, deci, în luna august? Performerul lichidator Marian Alexandru pune de un articol publicitar, în care trage din toate poziţiile în inamicii închipuiţi, care-i vânează ”performanţele” în termenii performanţei de presă. Spurcă tot ce mişcă, schimbă sumele, aranjează termenii, dar nu spune ce s-a schimbat în povestea lichidării în gaşcă de interese. Mai întâi, că el a devenit lichidatorul alba neagra. Cum alba neagra? Păi da, gura naivului adevăr poceşte! Exact asta se întâmplă, Marian Alexandru este lichidatorul alba neagra. Adică, a fost declarat incompatibil pentru lichidarea de la Autogară, dar a rămas compatibil la Dumony. Aici se cere să aducem năşirea la adevăr: pentru judecătorul Carmen Sandu, Marian Alexandru este lichidatorul incompatibil, pentru judecătorul Paula Perijoc (veche clientă a CSM, pe motiv de vedetă negativă în Impact-est) este compatibil să pună în operă tot felul de efecte şi potlogării. Poveştile aventuroase cu prăduiri la autogară continuă. Dacă MA nu mai este compatibilul suprem, se cheamă că a fost nevoie de alt lichidator, care este Laura Creţu, o persoană delicată de felul ei, ”care nu se ceartă cu colegii”, deci nu va face cine ştie ce revoluţii în lichidarea de haiducie începută de Marian Alexandru. Nişte socoteli şi evidenţe arată care e mersul în lichidare: unul pentru tine, şapte pentru mine etc. Şi fincă am pomenit de judecătorul-minune Paula Perijoc, să încheiem cu ultima minune de lichidare de mare succes. Cabinetul Individual de Lichidator Marian Alexandru a reuşit vânzarea fulminantă a Autogării. A luat-o o firmă cu mult Metal în ea. Scotocim şi aflăm şi vă informăm. Pe cât puneţi pariu că fu o vânzare în familie? Chestie de popor – DD.

 

Silviu VASILACHE 12 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...