logoImpact EST nr. 860 - 03.03.2021

Iată că Dan Nica a reuşit să obţină pentru Galaţi încă o poziţie de lider regional, după ce în guvernările penele-pedele am pierdut teren masiv în faţa Constanţei, care ne-a luat primplanul la Poştă, supervizare proiecte europene etc.

El a determinat Guvernul să dea o ordonanţă privind înfiinţarea Comisariatului Regional Sud-Est pentru Protecţia Consumatorului, cu sediul la Galaţi, încă din octombrie anul trecut. Interimatul noii instituţii a fost asigurat de către tecuceanca Mihaela-Carmen Tudor, iar autoritatea CRSEPC se întinde pe judeţele Constanţa, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea şi Galaţi. În urma examenului organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea funcţiei de comisar şef s-a calificat economistul Cicerone Lupu, examen care a fost susţinut în datele de 7 şi 13 ianuarie 2013.

În conformitate cu Ordinul 520 din 28 decembrie 2012, al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Cicerone Lupu este numit comisar şef al Regionalei Sud-Est, iar Carmen-Mihaela Tudor devine, din 3 ianuarie 2013, comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi adjunct al Regionalei Sud-Est.

Galaţiul are şanse să mai prindă cel puţin o funcţie secretar de stat sau  de director general undeva la Compania Naţională de Autostrăzi, rezultatele obţinute de usele sub coordonarea lui Angelo Tudor în zona Tecuciului, urmând să fie, în acest mod, răsplătite de Dan Nica. Dar, despre asta şi alte schimbări, pe data viitoare.

G.C. 25 - ianuarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...