logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

Una dintre cele mai mari ruşini, sfidări, aroganţe şi bătăi de joc la adresa gălăţenilor a constituit-o formarea în Primăria GALAŢI a „găştii lui Stan” din import, adică a unor indivizi aduşi din Bucureşti sau de aiurea şi plantaţi pe funcţii cu rol decisiv în administraţia locală. La aceştia, bineînţeles că s-au adăugat alte cozi de topor, devotate fotbalistului primar în incompetenţă, proveniţi din rândul prietenilor fotbalişti sau nu, al neamurilor sau al celor care prin trădare politică au trecut de partea puterii temporare reprezentate de PRIMAR. Toţi au fost în fapt animaţi în a se dedulci din banul public, în a căpăta o funcţie publică aducătoare de oarece profit, în a dobândi un nume şi în a hotărî prin semnătură şi influenţă. Cei mai mulţi sunt incompetenţi, fără a-i recomanda ceva anume, legat în primul rând de profesionalism, rigoare, respectarea legii, inovare sau viziune constructivă.

Nişte atârnaţi jalnici, care pot fi constituiţi în armata de funcţionari distructivi şi inutili gălăţenilor, generatori de birocraţie excesivă, de aroganţă, de tupeu, în spatele cărora se pot arunca fără reţinere toate necazurile şi neajunsurile pe care le îndurăm zi de zi.

Cei care vor deţine puterea în perioada următoare, prin Primarul Ionuţ Pucheanu, au obligaţia de a curăţa aceste buruieni din ograda Primăriei. Sigur că nu va fi uşor, dar îi spunem că e singura cale, din păcate, de a izbândi, de a asana mocirla, de a extirpa răul, fără de care nu se va reuşi în viitor.

Deci, domnule Primar, afară cu AVIATORUL lui Hrebenciuc, cu Bucur cel de la Bucureşti, afară cu bucureştenii care au venit să stea la noi cu chirie, să facă naveta săptămânal, să cheltuie pentru întreţinere zilnic şi să le mai şi rămână, pentru a trimite acasă la copchii, din salariul modest? de la Primărie!!! Ce proşti ne-au crezut, spunând în mintea lor că o să credem că aşa ceva chiar este posibil. Afară cu Vrăbiuţa, incompetentă şi ştiutoare a neştiinţei, dedulcită la funcţii doar prin ataşament politic şi nimic altceva. Afară cu Capetis, coada de topor a portocaliilor, trecut la unepere, iar acum dacă este cazul va pupa şi condurii lui Ionuţ, doar, doar o mai rămâne să mai sugă cu conducta din banul public şi nu cel al termopanelor de când era privat. Afară cu cei din instituţiile subordonate Primăriei, precum cei de la Zona Liberă, cei de la Fundaţia pentru Sport şi alţi atârnaţi, aduşi care dincotro ca şi cum poporul gălăţean, scuipat în faţă de Stan, ar fi format doar din proşti ce nu merită decât să măture şi să sape şanţuri. Daţi-o afară pe Voicilă, a cărei performanţă e că fumează două pachete de ţigări pe zi.

Dar, mai înainte de toate, afară cu exponentul neputinţei, al pupincurismului, al îngâmfării şi infatuării, în persoana celui care din merceolog în tinereţe a ajuns conducător de oaste în GALAŢI, veghind la „liniştea noastră”.

Afară cu …, restartaţi totul, stimaţi aleşi, totul, de la bun început şi apucaţi-vă urgent de treabă că aveţi atâtea şi atâtea de făcut. Noi vom sta la datorie cu bunghiul pe voi, de nici pârţ nu o să puteţi a face fără ca noi să ştim.

JAP 24 - iunie - 2016

4 Responses so far.

 1. stanciu anton spune:

  daca e adevarat ce spuneti se impune o restructurare generala pe baza de legea e lege oriunde si oricand! Bravo Galu! Sus lanterna sa se vada bezna!

 2. stanciu anton spune:

  in curand vom spune si noi cate ceva daca mai avem timp…daca nu, asta e!

 3. stanciu anton spune:

  aproximativ pamflet !(?!) nu v-a placut???

 4. stanciu anton spune:

  Maica Romanie te-ai iubit cu toti/ si-ai adus pe lume un popor de hoti!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...