logoImpact EST nr. 867 - 23.04.2021

Joia trecută, sala mare de şedinţe de la Prefectură, iarăşi şedinţă de Consiliu Local, iarăşi ceartă şi panaramă, iarăşi cei doi cocoşi în persoana lui Stan şi a lui Popa. Urmare firească, şedinţa se suspendă, fără ca măcar să înceapă, după aproximativ o oră.

La sfârşit, Primarul „care este”, adică Stan, convoacă în aceeaşi sală, pe loc, o şedinţă, de data aceasta de presă, fiecare dintre noi înconjurându-l şi băgându-i microfoanele în gură, până aproape de laringe. Şi începe omul, şi dă-i… şi combate… că nu se vrea investiţii, că se pune acceptul pe social, că nu se procedează… că nu… şi tot aşa. În toată această turuială apare, în sfârşit, şi noutatea NOULUI STAN, mărgica de mărgăritar care ne luminează de adevărata supărare şi revoltă a Primarului. Omul spune cu subiect şi predicat, răspicat că e supărat foc şi pară pe parlamentarii gălăţeni care, fiind la Bucureşti la prezentarea Master-planului de transport şi infrastructură rutieră de către Ministrul RUS, au militat la unison pentru Podul de peste Dunăre, ce se va construi între Brăila şi Galaţi, având legătura pe malul oraşelor respectiv, undeva la vreo 5-7 km mai jos, pe dig, spre Galaţi.

Adică Primarul a turbat că nu s-a luat în calcul şi nu s-a aprobat TUNELUL de la Galaţi, opera şi iniţiativa lui, lăsând să se înţeleagă că nu se dă bătut şi că nu renunţă, mergând până în pânzele albe, ameninţând pe toată lumea.

Acum, noi înţelegem frustrarea şi nebunia, lăcomia şi demenţa, dar atragem atenţia asupra unor eventuale fapte iresponsabile ce se vor putea produce, cu efecte tragice pentru Republicuţa Galaţi. Noi ne imaginăm că determinarea lui Stan, poate să fie o catastrofă ca demers, adică omul se duce la Bucureşti, la Oprea, la Ponta, la Rus, ţipă şi bate cu pumnul în masă, da sau nu, insistă până crapă, deranjând şi înnebunind decidenţii, care se apucă cu mâna de cap şi spun că aşa nu se mai poate. Urmarea este că nu se mai face nici POD, dar nici Stan nu mai face TUNEL. Ori niciodată, nu se dă „vrabia din mână” pe cea de pe gard, adică PODUL aprobat, care se va prezenta la Bruxelles, care are studiul geo realizat, prefezabilite şi fezabilitate, proiectul la execuţie şi toate celea. Aşa, că… opriţi NEBUNUL.

JAP 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...