logoImpact EST nr. 849 - 23.11.2020
logo

logo

Mă întâlnesc zilele trecute cu un pesedist înfocat rău, de altfel persoană respectabilă, ce începe să turuie din gură, făcând spume la adresa propriului partid local şi se înțelege a conducerii „care este”.

Începe cu Nica şi dă-i şi dă-i, de „mama lui” care a nenorocit ideea de social-democrație la Galați, de partid onest şi performant în a-şi pune amprenta de laudă cu tot ceea ce înseamnă orașul acesta în prezent.

Mai rău, spune el, este că „securistul acesta” a devenit un baron despotic, promovând nulitățile în general, neamurile şi prietenii, cei fără coloană, viermii, cei care l-au pupat musai pe bucile lui dolofane. De numele lui Nica se leagă istoria tristă a Republicuţei Galați, fără realizări, depopulată, cu industria făcută țăndări, cenușie, neatractivă investițional etc. etc. În continuare, amicul spune: „GATA” s-a terminat l-au găbjit ăștia de la DNA cu Microsoftul şi va da de draku’! Păi ce? e de ici de colea să furi şi să păgubești statul ROMÂN cu zeci de mii de euroi?! Cică în momentul în care îl va băga la mititica, ăștia din pe-se-de se vor îmbăta crunt, vor sări în sus de bucurie în speranța că întreaga coșmelie a partidului va cădea şi vom asista la o reconstrucție sănătoasă a acestuia, pe noi temelii, cu valorizare corectă a membrilor, cu democrație internă, şi  tot așa… iar dacă vor ieși din politică tot așa, sau pe cale naturală şi alde Durbacă şi Dobre, o să vedeți, spune guralivul pesedist, că ținutul acesta al nostru, va înflori şi va crește precum Făt-Frumos din Lacrimă.

Iar eu nu am de zis decât: „așa să ne ajute Dumnezeu”!

 

 

JAP 30 - noiembrie - 2016

One Response so far.

  1. basil spune:

    Despre Onor ” TZUTZU ”nu se mai zvoneste nimic ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...

Sifonări de milioan

Mamăăă, până şi salariaţii cu putere de decizie din Combinatul ...