http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022

Ne-a ajuns la urechi o altă minunăţie derulată de către consilierii noştri de rahat, propuşi de partide la plesneală, pe criterii numai de ei ştiute, adică fără merite profesionale, fără şcoli solide, fără experienţă, dar oportunişti şi demagogi, pupincurişti obligatoriu, fără coloană vertebrală pe principiul „capul plecat sabia nu-l taie”. Adică ăştia, alde neica nimeni, cu ifose, aleşi pe liste de partid şi votaţi cu ştampila pe sigla de partid şi nu pe nume aşa cum ar fi corect, de nu ar mai pupa unul a fi ales, ajunşi mai apoi pe fotoliile de aleşi, habar nu au în a fi în slujba cetăţeanului, ci musai doar în slujba lor, în beneficiul lor, în a profita pe rupte. Iată, un alt exemplu, care din păcate umple iarăşi psd-ul de rahat şi ne arată oare, a câta oară că alde Popa & Comp nu au învăţat nimic din pierderea unor alegeri, din scuipatul sau MUIE PSD.
Astfel, prin târg se reverberează aşa, ca un ecou, că o altă madame consilieră psd, numită Ciupercă, cică şi-a angajat şi ea beizadeaua de soţ ca şef peste Cimitirul „Eternitatea” din Galaţi. Da, oameni buni, acolo unde gunoaiele sunt cât casa, acolo unde tot ce este din fier, bronz, inox, din marmură ca obeliscuri, nu au o viaţă mai lungă decât câteva zile fiind furate ziua în amiaza mare, acolo unde ţiganii fac legea, invadând cimitirul cu maşinile lor bengoase, întinzând mese ca la nuntă, sfidând şi batjocorind în fond un loc în care totul trebuie să fie sacru, să fie privit cu sfinţenie, să se vorbească în şoaptă.
Cică individul, beizadeaua lui madame Ciupercă nu are nimic în comun cu şefia aceasta bine salarizată, fiind un fel de „vântură lume”, provenit de la o şcoală unde nu am aflat ce învârtea. Ne întrebăm dacă şi aicea s-a dat concurs, dacă s-a publicat, dacă şi cum a fost câştigat. Nu de alta, dar nu credem că reţeta patentată la origini de PSD a fost încălcată, că altfel nu mai pupa el post de Şef la Cimitirul cel Mare, în vecii vecilor.
Acum, după 31 de ani de la dobândirea libertăţii, de la reintroducerea democraţiei în România, a principiilor juste de funcţionare a statului de drept, ne tot întrebăm dacă aici, în Republicuţa noastră, mai e de trăit, datorită nepotismului înfiorător ce a cuprins toate domeniile existenţiale ale urbei , într-un melanj ce pute a rahat de la o poştă, în Administraţie, în Justiţie, în Poliţie, în instituţiile deconcertate, practic nu mai e entitate care să nu colcăie de neamuri, de cumetri, de fini, de cumnaţi, de mama voastră de încrengaţi care aţi sufocat buna funcţionare a acestora şi prin acestea Societatea în ansamblul ei. Spurcăciunilor!

JAP 14 - mai - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...