http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Prin Republicuţa noastră, circulă aşa, ca o adiere, ca o briză a mării, nişte zvonuri, atât pe surse, cât şi prin clevetirile din cafenele, terase, birouri şi colţuri de clădiri, cum vor arăta unele candidaturi pentru viitorul post de Primar, din partea pe-se-de. Astfel, se spune că Ionuţ Pucheanu ar fi pe făraş, că a căzut în dizgraţia mai marilor din partid, că nu a răspuns aşteptărilor şi că nu a executat indicaţiile acestora. Se pare că edilul şef a căpătat uşor o anumită undă de independenţă, de rebel, de afront, de nesupunere faţă de baronii locali Nica şi Florin Popa. Ba se spune că omul a început să aibă păreri personale, acţiuni personale, inacceptabile în viziunea dictatorilor de partid, deviaţii de la conduită şi stilul de subordonare orbeşte iniţiat de cei doi care nu concep sub nicio formă decât supunere şi executare obligatorie.
De altfel, cică hotărârea celor doi şi a altora e luată de ceva timp, că au fost şi sunt o groază de semnale în acest sens, iar acum cu pierderea alegerilor pe municipiul Galaţi se pare că se pasează vinovăţia pe prestaţia acestuia şi neimplicarea în viaţa organizaţiei de partid.
În acelaşi context al zvonurilor, se spune că cel care la viitoarele alegeri îi va lua locul, va fi city managerul Humelnicu, apreciat şi agreat de boşii partidului, Pucheanu urmând să fie trecut pe lista de viitori parlamentari. O fi sau nu adevărat, nu avem de unde şti?!?

(Jap) 14 - iunie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...