http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023

Prin Republicuţa noastră, circulă aşa, ca o adiere, ca o briză a mării, nişte zvonuri, atât pe surse, cât şi prin clevetirile din cafenele, terase, birouri şi colţuri de clădiri, cum vor arăta unele candidaturi pentru viitorul post de Primar, din partea pe-se-de. Astfel, se spune că Ionuţ Pucheanu ar fi pe făraş, că a căzut în dizgraţia mai marilor din partid, că nu a răspuns aşteptărilor şi că nu a executat indicaţiile acestora. Se pare că edilul şef a căpătat uşor o anumită undă de independenţă, de rebel, de afront, de nesupunere faţă de baronii locali Nica şi Florin Popa. Ba se spune că omul a început să aibă păreri personale, acţiuni personale, inacceptabile în viziunea dictatorilor de partid, deviaţii de la conduită şi stilul de subordonare orbeşte iniţiat de cei doi care nu concep sub nicio formă decât supunere şi executare obligatorie.
De altfel, cică hotărârea celor doi şi a altora e luată de ceva timp, că au fost şi sunt o groază de semnale în acest sens, iar acum cu pierderea alegerilor pe municipiul Galaţi se pare că se pasează vinovăţia pe prestaţia acestuia şi neimplicarea în viaţa organizaţiei de partid.
În acelaşi context al zvonurilor, se spune că cel care la viitoarele alegeri îi va lua locul, va fi city managerul Humelnicu, apreciat şi agreat de boşii partidului, Pucheanu urmând să fie trecut pe lista de viitori parlamentari. O fi sau nu adevărat, nu avem de unde şti?!?

(Jap) 14 - iunie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...