logoImpact EST nr. 860 - 06.03.2021

Acum suntem cam indecişi: deputatul, fiul, nora, sau Transeuropa SA care asigura (asigură?) managementul firmei Agrium-Agroport SA Galaţi, aşa că spuneţi-ne voi care sunteţi cei mai mândri de măreţele rezultate obţinute în întrecerea capitalistă de către această firmă autohtonă, fâlfâită prin Toscana şi prin Canada.

Cert este că agentul economic în cauză a avut pe anul 2011 o cifră de afaceri de 339 milioane de lei şi a obţinut un profit brut de doar 3,7 milioane de lei, ceea ce reprezintă un fleac de peste un milion de dolari.

Ca productivitate, Agrium-Agroport SA Galaţi s-a remarcat în cadrul galei premiilor IMM de la Palatul Parlamentului, situîndu-se pe locul 47 în ţară. Din datele noastre, productivitatea putea veni şi din următoarele manopere politice. Păi achiziţiile de cereale din tot sud-estul României s-au făcut de foarte multe ori şi cu rablele de mijloace de transport ale pârliţilor de fermieri-agricultori, autocamioane care nu au RAR, rovignete, ITP, ele fiind bune să circule doar pe drumuri de exploataţie agricolă, nu pe drumuri judeţene or naţionale, pentru a transporta cerealele la silozurile firmei Agroport. Da, dar cel puţin la Galaţi, noi ştim că ele au circulat pe asfalturile patriei cu antemergător de la ARR şi RAR, aici făcând joc de glezne directorii pedelişti numiţi de Mircea cel Bătrân, nu institutul, bre!

La această productivitate se mai poate adăuga şi halul în care sunt plătiţi fermierii, borderourile de achiziţii ţinând loc şi de bani or documente fiscale. Şi la toate acestea se mai adaugă faptul că în ultimii patru ani această firmă iubită de deputatul Toader şi de şefii lui din Finanţele Publi8ce, a încasat restituire de TVA de peste 10 milioane de euro, aspect pe care l-am tot relevat cu documdentele de rigoare.

Dar vom reveni pe fond, odată cu o încasare record a unui cabinet de avocatură şi cu un raport al Camerei de Conturi.

Gelu CIORICI 9 - noiembrie - 2012

One Response so far.

  1. […]    Acum suntem cam indecişi: deputatul, fiul, nora, sau Transeuropa SA care asigura (asigură?) managementul firmei Agrium-Agroport SA Galaţi, aşa că spuneţi-ne voi care sunteţi cei mai mândri de măreţele rezultate obţinute în întrecerea capitalistă de către această firmă autohtonă, fâlfâită prin Toscana şi prin Canada.  Cert este că agentul economic în cauză a avut pe anul 2011 o cifră de afaceri de 339 milioane de lei şi a obţinut un profit brut de doar 3,7 milioane de lei, ceea ce reprezintă un fleac de peste un milion de dolari.  >>>citeste intreg articolul […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...