logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Adus în politica mică-mijlocie de către V.P. Dobre, Daniel Ţuchel, actual primar al municipiului Tecuci, este acum, în această perioadă, OMUL MOMENTULUI în PNL Galaţi. De el depind, atât Dobre cât şi Marius Stan, combatanţii care aspiră să stea la volan sau pe locul mortului, ambii fiind, deocamdată, pe bancheta din faţă a unui vehicul devenit dric după alianţa cu pesede şi cu Voiculescu.

Din culise şi pe surse ştim acum doar că a lui Căcărău i-a trasat o smetie peste ochi lui Victoraş, impunându-i să facă pasul în spate, după circa o duzină de ani de condus peneleul din im-postura de client al pesede. Dobre nu numai că nu l-a ascultat pe Crin, dar a ordonat blocarea înscrierilor în partid, începând cu luna martie şi până la conferinţa judeţeană din 19 mai 2013. Asta pentru ca primarul Stan, contracandidatul său, să nu-şi infiltreze oamenii săi. Pe de altă parte, acelaşi „Eşti o floare, eşti un Crin/Eşti parfumul cel mai fin!”, i-a sugerat lui Marius, pe care la năimit vicepreşedinte naţional în contumacie, să candideze la preşedinţia municipiului, după care să candideze şi să ia şi conducerea judeţenei, apoi să-şi numească un interimar la municipală (desigur, Mihai Manoliu!, pe care-l va şi numi director la Zona Liberă), iar pe Dobre să-l folosească cum o şti el mai la baie şi mai cotidian!

Stan, însă, se izbeşte de Daniel Ţuchel, cel ce-i datorează totul şi nimic lui Dobre. Nimic pentru că l-a ţinut în politica mică, rurală şi de tip Ţepu – Tecuci, mereu temându-se să-l lanseze spre politica la vârf, Ţuchel fiindu-i indispensabil în colegiul în care Dobre ia al doilea mandat de deputat.

Dacă Marius este capabil de o ofertă solidă, adusă prin firman semnat de Antonescu, Daniel Ţuchel poate înclina balanţa în favoarea sa. Căci din cei peste 400 de delegaţi care vor vota la Conferinţa Judeţeană a PNL, circa 160 sunt din municipiul Tecuci şi din judeţ,  controlate, repet, de V.P. Dobre. La această oră, Ţuchel controlează lejer peste jumătate dintre organizaţiile penele din judeţ, asta numeric vorbind.

Cum va arbitra el acest meci, pentru prima dată pe bune în democraţia unui partid din Republicuţă, vă vom dezvălui pe parcurs.

Gelu CIORICI 5 - aprilie - 2013

2 Responses so far.

 1. […] impact-est.ro Categorie Presa locala si nationala 5 aprilie 2013 at 21:41 Fără comentarii Admin […]

 2. Buchir Daniel spune:

  „…pentru prima dată pe bune în democraţia unui partid” – Foarte tare!
  Nu este o relatare a faptelor ci o campanie de imagine!
  Imi pare rau de asa-zisa impartialitate afisata, pe care incercati sa o inoculati, din pacate, ne este decat un element dintr-o constructie mai ampla de imagine. Guvernarea actuala nu se face decat la televizor, sau in presa aservita. Uneori, asa cum este cazul si la Tecuci, sunt create trusturi de presa, finantate pe banii contribuabililor, tocmai in acest scop. Acestea sunt subiecte pentru investigatii jurnalistice si nu elogiile aduse unuia sau altuia.
  Selectivitatea stirilor prezentate, descalificarea directa a unora daca nu sunt trimise de „partea corecta”, va fac o publicatie de serviciu, de propaganda.
  Sper sa fie simple exceptii, iar drunmul dumneavoastra sa se aseze pe un fagas normal pentru o gazeta ce pretinde ca este echidistanta!
  Succes pe viitor!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...