http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 926 - 30.11.2022

Marţi, 26 ianuarie 2022, la ora 3:19 PM se făcea că trecusem de cele trei ceasuri rele şi de data de 26 care, orişicât, are doi de 13, şi că dumnezeul internetului îmi pune mâna în cap printr-o pleaşcă de fix 850.000 de USD, cu titlu de despăgubire ! Şi nu de către orişicine, ci fix de către „Fondul monetar internaţional (FMI)” – aşa scriu ei -, după cum se poate vedea şi din captura e-mailului pe care o prezentăm integral. Iat-o:

Observaţi ce adresă îşi dă acest „FMI” care vrea să mă despăgubească cu forţa ! „Contactul biroului nostru, 2554 Road Of Kpalime Face Pharmacy Bet, Lome, Gulf” ! Mă tot sucesc şi mă tot învârtesc într-o găleată, încercând să ghicesc care dintre acestea toate este numele statului. După cum puteţi observa, la final mi se da şi numărul de whatsApp al „DIRECTORULUI DE BANCĂ”.
Noi îi rugăm pe cei din Poliţie şi Servicii care se ocupă de infracţionalitatea prin mediul online să se autosesizeze şi să ne comunice şi nouă cine este la capătul afacerii şi în ce constă ea. Mulţumim, „Tony Albert”, dumnezeule parşiv ce eşti !

Gelu CIORICI 27 - ianuarie - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fostul Grand Hotel,

• Universitatea „Dunărea de Jos” se aruncă la cinci milioane ...

Cumătra lui ZEUS

Alina Grosu era o salariată în compartimentul financiar-contabil al Spitalului ...

O familie de medici

Încă din anul de greaţă 1990 şi până în anul ...