logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Lansarea candidatului PNL pentru postul de primar al comunei Frumuşiţa, Ciocan Elena, s-a lăsat cu chef şi voie bună în 16 august 2020. Cu şi fără mască, toată lumea s-a simţit bine în preajma boss-ului George Stângă. Deranjaţi nu au fost, căci Moroşanu a fost aproape. Muzica a fost asigurată de speranţa locală Doina Grecu.
Sărbătorita, cu ghilimelele de rigoare, Elena Ciocan, este o persoană cu state vechi în cadrul Primăriei, vreo 17 ani în funcţia de secretar, apoi a plecat la primăria Bălăşeşti, dar vrea să se întoarcă în comună, conform declaraţiei acesteia, „ca să continui ce am început din 1990”. Aceasta a fost secretar al Primăriei până în 2015, ulterior ocupând un post similar la Bălăşeşti. Soţul acesteia, Ciocan Petru, este consilier la Primăria Frumuşiţa, om de afaceri, având un număr impresionant de terenuri agricole în zonă. Acesta candidează şi el pentru un nou mandat de consilier la Primărie.
Cârcotaşii din zonă pun plecarea ei din comună, mai spre nordul judeţului, la Bălăşeşti, ca o urmare a implicării ei în eliberarea unor adeverinţe dubioase vizând personaje ce ar fi luat fonduri europene. DNA-ul a intrat pe fir şi problema încă este fierbinte şi la această dată.

Observator 20 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...