logoImpact EST nr. 898 - 16.01.2022

Băieţii de la Secţia 2 a Poliţiei Locale Galaţi şi-au tras deasupra sediului improvizat şi extins pe domeniul public al blocului de la parter, nu văd din cauza caşchetelor că un nene şi o tanti Semiramida şi-au fript ditamai grădina peste acoperişul instituţiei. Desigur, şi-au tras şi un acoperiş pe toată lungimea şi lăţimea extensiei comisă de Poliţia Locală. De fapt ei nu văd nimic. Nici măcar ce a comis familia Stafie, cu acea urâţenie de extindere, chiar dacă se află în zona lor de competenţă.
Dar chiar să taci mâlc atunci când unii îşi fac o grădină şi-un acoperiş fix pe toată suprafaţa acoperişului instituţiei, parcă e prea de tot.
Iată, Petrică Hahui, directorul-pensionar al Poliţiei Locale Galaţi, ne poate răspunde la ştirea aceasta făcând-o pachet cu dubioasele contracte de mentenanţă şi ITP a parcului auto de peste 30 de autoturisme. Mai ales că a ales să facă ITP în comuna Braniştea la service-ul Broca-Automondial, deplasând coloana auto pe drumul hoţilor, drum care evită drumul naţional din cauza lipsei rovinietelor, ocolind localităţile Traian şi Şendreni pe un drum de pământ.

Gelu CIORICI 15 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cei mai vizibili min

Premierul Nicolae Ciucă ocupă primul loc ca vizibilitate în decembrie, ...

Vestea bună: COVID-

Niciodată, de la criza rachetelor din Cuba, umbra unui război ...

Controale operative

Urmare a perioadei de contractare din luna iulie a anului ...

Galgros SA Galaţi,

Firma Galgros SA Galaţi este cunoscută ca fiind locul în ...