logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Băieţii de la Secţia 2 a Poliţiei Locale Galaţi şi-au tras deasupra sediului improvizat şi extins pe domeniul public al blocului de la parter, nu văd din cauza caşchetelor că un nene şi o tanti Semiramida şi-au fript ditamai grădina peste acoperişul instituţiei. Desigur, şi-au tras şi un acoperiş pe toată lungimea şi lăţimea extensiei comisă de Poliţia Locală. De fapt ei nu văd nimic. Nici măcar ce a comis familia Stafie, cu acea urâţenie de extindere, chiar dacă se află în zona lor de competenţă.
Dar chiar să taci mâlc atunci când unii îşi fac o grădină şi-un acoperiş fix pe toată suprafaţa acoperişului instituţiei, parcă e prea de tot.
Iată, Petrică Hahui, directorul-pensionar al Poliţiei Locale Galaţi, ne poate răspunde la ştirea aceasta făcând-o pachet cu dubioasele contracte de mentenanţă şi ITP a parcului auto de peste 30 de autoturisme. Mai ales că a ales să facă ITP în comuna Braniştea la service-ul Broca-Automondial, deplasând coloana auto pe drumul hoţilor, drum care evită drumul naţional din cauza lipsei rovinietelor, ocolind localităţile Traian şi Şendreni pe un drum de pământ.

Gelu CIORICI 15 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...