http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a afirmat în mesajul adresat joia trecută participanţilor la Forumul Institutului Aspen de la Bucureşti că, în urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român.
Perfect adevărat, spunem noi, numai că ambasadorul ar fi trebuit să spună că de fapt este vorba de toţi „baronii-tâlhari”, nu numai de cei roşii, ci şi de cei portocalii, de cei galbeni, de cei albaştri cu săgeata-n sus. Nu de alta, dar nu există, domnule ambasador, în România, cum nu credem să existe nici în America, „baroni-tâlhari” buni şi răi sau în funcţie de ideologia politică; ei sunt TÂLHARI şi gata, indiferent de ce parte se află, de dreapta sau de stânga.
Noi suntem ferm convinşi că asta aţi vrut să spuneţi, dar din păcate, pentru că mesajul era video şi de la mare distanţă, nu a mai ajuns până la locul manifestării, pierzându-se în eter restul… culorilor. Pe lângă cei roşii de la PSD, arhicunoscuţi şi mediatizaţi, extrem de notorii, credem că, aşa, în ansamblu, se pot da ca exemplu: Videanu şi Berceanu, Udrea şi Cocoş, precum şi tot neamul lor care ne face scârbă. Uite, de aceea şi la noi, la Galaţi, ar trebui ca unii să înţeleagă în al doisprezecelea ceas să bage capul la putinică, să nu se mai bage în seamă, creând cluburi de a-şi da cu părerea, făcând zece paşi în spate, până cei care trebuie, inclusiv noi care avem seiful plin, nu încep să umble la documente arătând cum au ajuns ei fără just temei, prin inginerii, prin tot felul de potlogării, prin rapt, să pună mâna pe bunurile poporului rupt în cur, creându-şi averi colosale. Poate ne supăraţi şi vă luăm de gâlci, că tot nu înţelegeţi că trebuie să dispăreţi din peisaj şi să nu mai apăreţi în public, crezând că sunteţi chipuri cioplite în lemn, alde puţă Traian, Muilă-Papirus, Mircea Securistul, Nicuşor Cârciumaru’, Victoraş Imobiliaru’ şi tot aşa.

Vasile Periscop 16 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...