http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 988 - 20.07.2024

Primăria municipiului Galați informează că blocul N6, scara 5 (zona Centru), imobil afectat de o explozie puternică în urmă cu aproape patru ani, va beneficia de lucrări de consolidare și renovare, după ce s-a atribuit contractul de lucrări în urma licitației publice.

În cadrul proiectului cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt prevăzute lucrări de consolidare; realizare șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă tip țiglă, cu jgheaburi și burlane; lucrări de izolații pereți cu vată minerală bazaltică; montare tâmplărie exterioară din PVC cu geam termoizolant triplu; lucrări de izolații și reparații pe casa scării; realizarea de instalații electrice pe casa scării (conductori, întrerupătoare, lămpi cu led); montarea de jaluzele exterioare de aluminiu pe fațada sud; instalarea de panouri fotovoltaice etc.

Valoarea totală a contractului de lucrări pentru obiectivul „Renovare integrată blocul N6, scara 5, str. Domnească nr. 16 Centru” este de 2,3 milioane de lei, iar ofertantul câștigător este Asocierea Rikko Steel SRL – Rochem SRL.  Durata contractului de execuție după predarea amplasamentului este de 12 luni.

Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galați 27 - iunie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Din 22 iulie 2024 de

Începând cu ziua de luni, 22 iulie 2024, demarează o ...

Pensionarii români,

  O noutate apărută în legislaţia vizând acordarea pensiilor este aceea ...

Am acţionat în ins

De ce? Pentru că mi se încalcă drepturile de cetățean ...

Ultimul mare cărtur

Zi de mare tristețe pentru cultura română. Ultimul mare cărturar român, ...

A câștigat Spania!

A câștigat pentru că a venit la acest campionat european ...