http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 977 - 14.04.2024

Primăria municipiului Galați informează că a lansat în licitație publică un contract important pentru modernizarea cartierelor Mazepa I și Mazepa II.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Continuăm amplul nostru program de modernizare a cartierelor. Am spus din prima clipă stop simplelor cârpeli care se făceau doar pe mici porțiuni de stradă sau de trotuare în cartiere. De aceea, intervențiile pe care le facem vizează spații vaste. Iar pentru cartierele  Mazepa I și II am prevăzut în principal realizarea de noi locuri de parcare și refacerea celor existente, desființarea vechilor garaje, refacerea carosabilului și a trotuarelor, realizarea de racorduri necesare stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, precum și realizarea de sensuri unice. Fiecare cartier este important și trebuie să continuăm pe această linie”.

Astfel, contractul lansat în licitație pentru „Refacere sistem rutier și regenerare urbană interior cartiere Mazepa I și Mazepa II, Municipiul Galați” are o valoare estimată de 30.234.750 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 aprilie 2024. Este vorba despre un contract multianual, pentru o perioadă de 4 ani, de la data semnării.

Primăria municipiului Galați derulează deja proiecte importante pentru modernizarea cartierelor Micro 19, 20 și 21, Siderurgiștilor Vest, Aurel Vlaicu I și II, Micro 38 și 39 A, B și C.

Biroul de Presă 10 - martie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Azi, 1 aprilie, ora

Sursa: Ed Hilar

ARGOUL

Definit ca „limbaj convenţional folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători, ...

RESPECT...

Respect toate ființele lăsate de Dumnezeu pe Pământ! Se înțelege că ...