http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 981 - 24.05.2024

Primăria municipiului Galați informează că Parcul de la Turnul TV, care va dispune și de o roată panoramică de 36 metri înălțime, a intrat în modernizare, după ce s-a realizat predarea amplasamentului. În acest sens, a început deja organizarea de șantier.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Și acest loc îndrăgit de gălățeni, din imediata apropiere a Turnului TV, un reper pentru orașul nostru, va deveni unul modern și atractiv. Iar piesa de rezistență va fi o impresionantă roată panoramică. Având Dunărea aproape, priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă. Spunem așadar start lucrărilor pentru acest nou obiectiv”.

Astfel, prin acest proiect este prevăzută reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale; reamenajarea spațiilor verzi, cu sistem automatizat de irigații; reabilitarea împrejmuirii; modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; amenajarea de locuri de odihnă, recreere și socializare; înlocuirea mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, rastele bicicliști, cișmele, mese șah/table etc.); instalarea de echipamente specifice pentru terenul de sport, echipamente fitness și pentru locurile de joacă; amenajare pistă pentru bicicliști; realizarea unui luciu de apă cu pasarelă pietonală; amenajare fântână arteziană cu jeturi de apă la nivelul pavimentului; realizare rețea de apă și canalizare; modernizarea sistemului de iluminat pentru asigurarea iluminatului exterior, ambiental și arhitectural; montarea unui sistem de supraveghere video; amenajarea unui teren pentru sport si fitness; montarea unei roți panoramice cu o înălțime de 36 de metri.

Pentru obiectivul „Reabilitare Parc Turn TV”, oferta declarată câștigătoare în urma licitației publice a fost cea depusă de Asocierea Rovis Lider SRL – Tancrad SRL – ATU Consulting SRL. Astfel, valoarea contractului este de 12.837.400 lei fără TVA, iar termenul pentru execuția a lucrărilor este de 12 luni. Sursa de finanțare este bugetul local.

Biroul de Presă 14 - aprilie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Astăzi, despre un d

Acest film este făcut de mine în data de 29 ...

Galaţiul meu!

[video width="640" height="360" mp4="https://impact-est.ro/wp-content/uploads/Danut-Lungu-Galatiul-meu.mp4"][/video]

A murit Bernard Pivo

Mai jos, un text despre bătrânețe... "Bătrânețe Aș fi putut spune: Îmbătrânirea ...