http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 980 - 01.05.2024

Primăria municipiului Galați informează că 116 elevi cu rezultate deosebite la olimpiade și 76 de profesori care i-au pregătit vor fi premiați. Valoarea premiilor în bani se ridică în total la 232.400 de lei.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Avem la Galați copii și tineri inteligenți, pregătiți de profesori dedicați. Iar în această formulă, rezultatele nu întârzie să apară. La rândul nostru, răsplătim performanța și premiem aproape 200 de elevi și profesori. Știu că în spatele acestor rezultate remarcabile este multă muncă, sunt sacrificii, dar vin și satisfacțiile. Vă mulțumim, dragii noștri. Suntem mândri de voi. Vă doresc din inimă mult succes mai departe!”.

Astfel, premierea elevilor şi a profesorilor care i-au pregătit, pentru anul şcolar 2022-2023, se va face în bani, în cuantumuri egale, în funcție de performanța obținută. La olimpiade internaționale este vorba despre: Premiul I – Medalie de Aur – 6.000 de lei,  Premiul II – Medalie de Argint – 4.000 de lei, Premiul III – Medalie de Bronz – 3.700 de lei, Premiul Special – 2.700 de lei, Mențiune – 2.700 de lei. Iar la olimpiadele naționale: Premiul I – 2.250 de lei, Premiul II – 1.600 de lei, Premiul III – 1.150 de lei, Mențiune – 700 de lei.  La olimpiadele internaționale, doi elevi gălățeni au obținut medalie de aur și alți doi au obținut medalie de argint. La olimpiadele naționale, 19 elevi au obținut premiul I, 19 elevi au obținut premiul II, 11 elevi au obținut premiul III, 63 de elevi au obținut mențiune.

Elevii care au obținut performanțe la olimpiade, la discipline diferite, vor fi premiați pentru fiecare performanță în parte. Cadrele didactice care au îndrumat mai mulți elevi premiați la olimpiadele naționale și internaționale vor primi un singur premiu, în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obținut cea mai bună performanță.  În cazul performanțelor realizate de  către elevii coordonați de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani de valori egale.  Valoarea cumulată a premiilor cadrelor didactice este în cuantum egal cu valoarea premiului primit de elevul pe care l-au îndrumat.

De curând, acordarea acestor premii a fost aprobată de către Consiliul Local. Premiile vor fi acordate în perioada următoare.

 

Biroul de Presă 21 - martie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

IN MEMORIAM
Gheo

Gheorghe Petraşcu, de la moartea căruia se împlinesc în această ...

Justiţie de doi ban

Justitie de doi bani! Daca un criminal este trimis in ...

Program „Festivalu

Vineri, 26 aprilie 14:00 – 22:00 DESCHIDERE FESTIVAL Standuri cu peşte, produse pescăreşti, ...

Despre premoniţia l

Ultima lansare din România cu participarea lui Cezar Ivănescu, 7 ...

Ne place să fim min

Suntem în campanie electorală și suntem la cheremul minciunilor și ...