http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

Suntem după Revelion. În centrul geometric al Galaţiului. Lângă parcurile Vega şi Tecuci. Vizavi de sfidătorul şi elegant-contrastantul sediu al Arcada, firmă locală de TOP naţional. Vizavi de această bijuterie, peste strada Tecuci, sunt patru containere pentru colectarea resturilor menajere şi trei igluuri pentru colectarea selectivă a deşeurilor din sticlă, hârtie şi plastic. În zonă locuieşte lume cu ştaif. Dar nu este scutită de sindromul tractoristului de asfalt, care îşi bate joc de banul public şi de munca celor de la Serviciul Public ECOSAL. Sprijiniţi de containerele pentru resturi menajere sunt doi brazi bine împachetaţi cu scoci sau cu sfoară. Un blocatar anonim, dar cu bani, şi-a plesnit bradul ca un moţ în vârful unui container, nebăgând de seamă că se poate şi altfel.
Mereu şi mereu vă informăm că Serviciul Public ECOSAL are staţie de tocare a resturilor vegetale (inclusiv resturi de arbori sau arbuşti), resturi care devin un excelent îngrăşământ pentru agricultură.
Aşa că băgaţi la cap, a fi tractorist este o meserie stimabilă şi necesară ca sarea, nu un adjectiv de asfalt, cum ne enervaţi să vă catalogăm din cauza lipsei de educaţie pe care o etalaţi pe toate trotuarele.

Gelu CIORICI 15 - ianuarie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...