http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 933 - 04.02.2023

În dorinţa şi cu intenţia de a-l educa pe guvidul de apă dulce nimerit la oraş din pură întâmplare, căci doară nu o să meargă el la Teatru sau Bibliotecă, conducerea Serviciului Public Ecosal şi Primăria Galaţi, au amenajat pe Faleza inferioară a Dunării câteva zone prin care populaţia Galaţiului (devenită populime) este educată să colecteze deşeurile în mod selectiv. Adică sticla şi metalele într-un punct, hârtia în altul şi plasticul în următorul, cele trei recipiente pentru colectarea selectivă fiind plasate în toate zonele în care se colectează resturile menajere.
După cum se poate observa în imaginea care însoţeşte acest text tractoriştii de asfalt care merg la consignaţia de la colţul blocului în pijama şi şlapi, iar femeile în capot, au catadicsit să-şi dea toată arama pe faţă, aruncând peste toba care este bătută ca să îi educe, tot felul de cretinitudini ale lipsei lor de educaţie.
Adică, gumă mestecată, coji de seminţe şi resturi de ţigări.
Căci doar pe el, tractoristul de asfalt, nu-l cunoaşte nimeni la oraş, unde este un anonim, nu ca la el în sat, unde dădea bună ziua şi la gâşte şi nu-şi permitea să-şi sufle mucii în praful uliţei, cum o face aici în asfaltul oraşului în care locuieşte fără să conştientizeze asta.
Un sincer huooo, tuturor celor ca de-alde ei.

(Impact-est) 19 - iunie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorii şi juri

Deseori, Gelu mi-a spus că scriu prea scurt, puţin, redus, ...

NIMIC FĂRĂ DUMNEZE

Puţine ţări din lume se pot mândri cu o istorie ...

Joi la Galaţi a aju

Din 18 ianuarie, publicul din 14 oraşe din ţară a ...

Branza e pe bani si

Kim Kielsen este prim-ministru al Groenlandei, care este cea mai ...