logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

După ce a pierdut în instanţă titulatura fiind obligat să-şi boteze jucăria FCSB, după ce a pierdut sigla, celebra siglă cu care Steaua făcea ravagii prin Europa, ajungând să învingă Barcelona şi să câştige Cupa Campionilor Europeni, cum i se spunea trofeului pe timpul acela, iată acum a reuşit să piardă şi palmaresul, rămânând cu cinci campionate câştigate şi două cupe ale României. Partea proastă este că va fi depunctat cu două puncte la nivel european, pierzând în felul acesta câteva milioane de euro. Există o întrebare cât Casa Poporului, cu foarte multe semne de întrebare, dar mai ales de mirare. Atâta timp cât o echipă de fotbal din campionatul naţional al României nu are istoric, deci, fără palmares, fără titulatură, fără siglă, cu numele FCSB dat de puţin timp, şi care a aterizat direct în liga 1, în baza cărei legi poate fiinţa această anomalie?!
Becali spune că a dat 40 de milioane de euro când a cumpărat echipa Steaua. De ce a cumpărat numai echipa de fotbal nu şi clubul? Cui a dat aceşti bani? Afirmă domnia sa că în momentul tranzacţiei erau mai mulţi ofiţeri ai armatei române care au participat, şi chiar au semnat documente. De asta la ora actuală foarte mulţi dintre ei trag chipiul peste ochi? Comandantul Bixi Mocanu care tace precum acela în iarbă şi care în momentul în care echipa CSA Steaua a ratat promovarea în liga a III-a obligat trebuia să-şi dea demisia alături de Lăcătuş şi Iovan? Fiind clubul armatei ar fi trebuit ca imediat, pe cale ierarhică, să se ia măsuri. Poate n-or fi fost implicaţi (corupţi?) chiar toţi ofiţerii din club.
Ar fi trebuit să se facă simţită din plin intervenţia ministrului de resort. Dar cu un Leş ca şef al M.Ap.N.-ului la ce poţi spera? Şi mai e şi pesedist. Suporterii, adevăraţii suporteri ai echipei CSA Steaua Bucureşti ar trebui să fie mai activi. Din punctul de vedere al acestei situaţii curioasă şi încurcată, sunt foarte multe de spus. Mai ales de explicat. Dacă Gigi Becali va pierde şi procesul prin care trebuie să achite 37 de milioane drept despăgubiri clubului CSA Steaua, sunt curios cum va proceda. Refugiul să fie cumva la Clinceni?
Vom reveni.

DIP - DIP 12 - iulie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...