http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 977 - 14.04.2024

Peste 13.000 de materiale didactice vor ajunge în școlile din municipiul Galați. Acestea se vor adăuga celor peste 10.000 de echipamente IT și 53.000 de obiecte de mobilier ce vor fi achiziționate în perioada următoare. Primăria municipiului Galați derulează un amplu proiect prin PNRR, grație căruia toate grădinițele și școlile vor beneficia de aceste dotări.

Contractul pentru cele 13.000 de materiale didactice a fost lansat în licitație publică și are o valoare estimată de 10 milioane de lei, iar ofertele sunt așteptate până pe 10 aprilie. Este vorba despre echipamente pentru: sălile de educație fizică (saltele, lăzi gimnastică, mese tenis, mingi, gantere etc.); cabinete (teste, jocuri logice/dezvoltare/senzoriale etc.); laboratoare (truse chimie, microscoape,  seturi diverse, kituri soluții etc.); ateliere pentru învățământul tehnic (aragaze, cuptoare, lămpi UV, mașini de cusut, roboți de bucătărie, seturi coafor, polizoare, mașini de găurit, compresoare, prese etc.).

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Educația este o prioritate la Galați. Investim și asigurăm dotări pentru toate grădinițele, școlile și liceele din oraș. Practic, toți copiii vor învăța în clase cu echipamente noi, la aceleași standarde, inclusiv pentru învățământul tehnic. Totul pentru formarea și dezvoltarea copiilor, pentru viitorul lor”.

Primăria municipiului Galați derulează un proiect important, cu fonduri prin PNRR, prin care toate cele 63 de unități de învățământ din oraș (grădinițe, școli și licee) vor beneficia de dotări de circa 84 de milioane de lei (16,8 milioane de euro). În cadrul acestui proiect sunt 3 componente pentru

mobilier școlar (53.000 de obiecte), echipamente IT (10.000) și materiale didactice (13.000), procedurile de achiziție fiind în derulare.

Biroul de Presă 10 - martie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Azi, 1 aprilie, ora

Sursa: Ed Hilar

ARGOUL

Definit ca „limbaj convenţional folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători, ...

RESPECT...

Respect toate ființele lăsate de Dumnezeu pe Pământ! Se înțelege că ...