http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST nr. 912 - 21.05.2022

„Nu mă regăsesc printre aceşti oameni şi nici ei printre mine” – Ilie Năstase

Brambureala SRL

• Guardiola şi Manchester City, pedepsiţi de granzi! 8 cluburi din Top 10 Premier League cer excluderea din Champions League.
• Lovitură pentru FCSB! Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA cu atacantul polonez Lukasz Grikiewicz. FIFA, prin Camera de Soluţionare a Litigiilor, a decis ca polonezul pe care Gigi Becali l-a forţat să plece după doar trei meciuri să primească 93.500 de euro, până la data de 11 mai 2020. În caz contrar, FCSB riscă să primească interdicţie la transferuri până în vara lui 2021.
• O altă ţeapă luată de Gigi Becali este problema celor trei jucători – Man, Coman, Moruţan – pentru care a refuzat oferte atractive până acum, sperând în sume astronomice. Avertismentul vine direct de la Anamaria Prodan, care spune că „vânzările nu vor mai fi la fel după coronavirus”. Piaţa va scădea cu cel puţin 50%. Doar cluburile mari vor rezista. În cazul în care salariile jucătorilor vor fi micşorate, mulţi fotbalişti vor refuza să mai intre pe teren. Şi când te gândeşti că atât patronii cât şi cluburile depind exclusiv de jucători, nu ştiu cine va câştiga.
• Surse de la FCSB dezvăluie o formulare şocantă din noile acte: „E posibil să fie suspendat şi sezonul următor”.
Planul lui Becali cuprinde toţi fotbaliştii din lot, însă doar unii au fost de acord deocamdată să semneze noile contracte cu bani de două ori mai puţini. Gigi bănuieşte că este posibilă suspendarea activităţii fotbalistice şi în sezonul 2021: „Dacă jucătorii nu acceptă scăderea salariilor, intrăm în faliment”. FCSB parcurge cel mai prost moment de când e Gigi patron. S-ar părea că până la urmă jucătorii ar fi semnat noile contracte.
• Ilie Dumitrescu crede că lucrurile ar trebui să se desfăşoare astfel: „Eu cred că ar trebui să luăm în calcul că aceasta este vacanţa de vară. La reluare trebuie să faci o perioadă de pregătire de 6-8 săptămâni, să joace ce a mai rămas din campionat, să termini să joci meciurile din cupele europene şi să joci direct campionatul viitor, fără pauză. Liga 1 ar putea reveni cel mai devreme în aprilie.”
• Viorel Moldovan confirmă legătura cu George Maior, fostul şef al SRI: „E fratele meu mai mare. Fără relaţii nu ajungi nicăieri. Cum credeţi că se numesc antrenorii? Nu sunt finul lui George Maior, sunt mai mult decât atât. Este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun şi, normal, ne ştim de foarte mult timp”.
• Mama Omida, alias Mitică Corleone, iar încearcă să se afle în treabă. Ca să-i facă plăcere bunului său prieten, cu care, după spusele lor, nu s-au certat, s-au jignit şi s-au înjurat doar, Gigi Becali.
Şi zice domnia-sa, în loc să-şi vadă de cele dosare, că stadionul Steaua, după ce va fi gata, va fi „al nostru”. Dar fostul stadion care a fost demolat, din ce bani a fost construit? Tot din banii lui dom Mitică? Dar, dacă lui Mitică Dragomir i s-ar demola un hotel, şi ar fi construit altul în locul lui, ar putea fi considerat hotelul „nostru”?
Mă opresc aici, pentru că ar fi multe de discutat. Poate altă dată o vom face.

DIP - DIP 2 - aprilie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

De prin piaţa centr

Ştie cineva cam cât de bine mă simt când văd ...

Sesizare penală pen

Despre degradarea gravă a clădirii Casei Agronomului, situată la intrarea ...

Moldo-gălăţencele

De ceva ani, se poate spune că cele două moldovence, ...

Circotecă la şedin

În urmă cu două săptămâni a avut loc şedinţa de ...