http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022

Pretenţiile aliatului UNPR din USL ar putea să atingă colegiul lui Pîslaru, din motive de colaborare cu securitatea şi de ANI. Aşa că Ţiglinele 1 şi 2, Mazepele şi Valea Oraşului ar putea să-l aibă candidat pentru Camera Deputaţilor pe senatorul unepere (prin pesede) Laurenţiu Chirvăsuţă, întrucât sondajele recente îl dau ca perdant sută în sută în actualul colegiu din Tecuci şi comunele din jumătatea vestică a judeţului. În acest mod, şansele usele (pesede) de a mai da un senator, cresc, Luciano Tudor, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri fiind favorit în opţiunile de vot ale celor din respectivul colegiu.

Este important că el are şi primarii unor mari comune de partea lui, el fiind coordonatorul campaniei electorale de la locale. Nica ar creşte în acest fel în ochii lui Ponta, pentru că în acest fel pesede ar lua în judeţ două mandate de senator şi cinci de deputat, ei cedând masiv aliaţilor pecişti şi penelişti. Primilor un colegiu senatorial lui Durbacă şi unul de deputat pentru Ciucă, iar liberalilor două mandate de deputat pentru Dobre şi Scarlat junior şi unul de senator pentru chirurgul Ichim.

(Jap) 5 - octombrie - 2012

One Response so far.

  1. ionel spune:

    don titi a invitat pe domn primar si pe cosca coscaru la vanat de reni.da exact reni in suedia.don primar ce nu ai trecut in sloganu tau pasiunea pt vanat.banii nostri merg pe reni asa cum don titi vrea parlamentar…cand zboara cioara si titi o vaneaza

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...