logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

Primarul penele de Jorăşti, Dănuţ Tofan, a fost depistat de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi (SJAG) că şi-a protejat doi amici condamnaţi la muncă în folosul comunităţii. Sub coordonarea procurorului de caz, cum este procedura obligatorie şi standard, ei au pus în executare, marţi, 12 septembrie 2017, trei mandate de aducere şi efectuează activităţi de procedură în acest dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals în ănscrisuri oficiale.
Din comunicatul remis nouă de către conducerea DGA-SJA Galaţi, reiese că primarul comunei Jorăşti, Dănuţ Tofan, a întocmit în fals formulare în care a consemnat activităţi fictive, care ar fi fost efectuate de către două persoane condamnate definitiv la o pedeapsă cu suspendare, care au fost obligate să efectueze muncă în folosul comunităţii. Cei doi, amici cu primarul de Jorăşti, au fost prinşi la furat lemne de către pădurar, pe care l-au bătut până l-au lăsat lat. Sigur că ei n-au tras nici un minut vreo sapă de coadă, dar Dănuţ Tofan a semnat ca primarul documentele întocmite în fals chiar de către el, din care rezulta că cei doi şi-au executat obligaţiile şi numărul de ore de muncă. Documentele false au fost ridicate şi înaintate Serviciului de Probaţiune Galaţi, conchide sursa citată.

(GECO) 15 - septembrie - 2017

One Response so far.

  1. Stanciuc spune:

    Faceţi atîtea dezvăluiri despre fraude uriaşe, dar mai puţin, chiar deloc în cazuri cu prejudicii mari nu auzim nimic de DNA. Cine este la Galaţi şef la DNA? Are această instituţie dosare importante, realizări deosebite? Nu am auzit pînă acum ceva deosebit, chiar nimic despre implicarea acestei instituţii în vreun caz mai special. De ce nu se vorbeşte mai mult despre această instituţie de la Galaţi?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...