logoImpact EST nr. 886 - 23.09.2021

Da, tânărul ofiţer de poliţie, Dănuţ Lefter, devenit cândva doar un important ginere, s-a iţit şi pe propriile-i picioare până a luat examenul pentru gradul de general de poliţie, sau chestor cum i se spune acum. Numai că IGPR nu prea are unde să-i dea o funcţie corespunzătoare gradului. La Vaslui nu s-a putut, ca inspector şef, căci n-a vrut el, aşa că a a preferat să fie aproape de soţie şi de cei doi copii, acceptând să fie adjunctul inspectorului şef al IPJ Brăila.
Sigur că toate aceste mişcări de îndepărtare sau de apropiere de Galaţi, nu au legătură cu IPS Casian Crăciun, cum se tot speculează pe tot felul de site-uri care mai de care mai obscure.
Picajul lui a venit odată cu aproprierea de ex-prefectul Emanuel Bocănianu, aflat acum în puşcărie. Acesta l-ar fi sunat la ceas de seară şi i-a cerut să-i anuleze unchiului său drag şi mare, Ion-Florentin Sandu, câteva procese verbale de amendă contravenţională pentru depăşirea limitei de viteză. Chestiunea a fost rezolvată, dar se pare că Dănuţ şi copoiul din Lefter au dat-o-n auto-vigilenţă maximă, aşa că a raportat procurorului şi şefilor săi ilegalitatea care i-a fost solicitată. Sigur că, pentru a nu trezi suspiciuni, a executat rugămintea lui Bocănianu, chestiunea devenind o nouă danga la dosarele ex-prefectului.
Acum, de câteva săptămâni, el a primit decizie definitivă pentru ocuparea funcţiei de şef al Biroului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate (BCCO) din cadrul IPJ Galaţi, incertitudinea numirii în post din luna iunie, luând sfârşit.
Îi urăm succes tânărului general în lupta cu mafia din zonă, mai ales că ştie cu ce se mănâncă, el funcţionând şi în alţi ani în acest birou.
Chiar, dar despre vrăjeala cu cele trei tiruri de ţigări, ce ştii, domnule general??

(GECO) 31 - august - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Incidenţa în jude

INCIDENTA JUDETUL GALATI 21.09.2021

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...