logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

Gheorghe Dima s-a băgat adânc sub pielea lui Durby, numai el ştie cum. Cică era tare în făcut procese-verbale, aptitudine dobândită cât a fost miliţian la Economic înainte de 1989. El se ocupa mai mult de Trustul de Construcţii, dar e posibil şi de IUGCG, unde s-a cunoscut cu Jupânul. Care Jupân l-a pus şi consilier local judeţean, poziţie în care stă pitit să nu cumva să-l găbjească celălalt Dima, ajuns în ipostaza de a fi Jupân, şi mai mult decât atât.
El n-a avut decenţa să-l urmeze pe Durby în munţi, preferând să stea pitit pe un fotoliu de consilier judeţean, în care acum este un uzurpator. Dima „Bolţ”, că aşa era alintat până în 1989, cât a fost miliţian, nu se lasă dus drakului cu vorba şi cu statutul ALDE, ci doreşte un bolţ în cap, tras cu celebrul pistol de împuşcat cuie în apartamentele noastre din beton armat, când nu ştiam de bormaşini performante şi de dibluri din plastic.
Dar ce tot îi spun eu toate astea ascunsului acesta de Gh. Dima-Bolţ, că el oricum nu pricepe decât ce scrie el. Deci, măi, nea „Bolţ”, dă-te, bre,-n aia a mă-sii de respect pentru lege şi pleacă după cel pe care-l pupi neruşinat!

(GECO) 17 - iunie - 2017

2 Responses so far.

  1. Basil spune:

    Militienii de la Economic aveau porecla ”chiftelari ‘.

  2. dan spune:

    Asta, inainte de a fi militian, a fost ghebar in constructii. Pe vremuri, se mai aranja cate un schimb de chiuveta, un obertain, o clanta la usa etc. „Boltarul” Dima, atent la tot ce misca. Dupa ce a facut scoala de militioneri, primul pe care l-a arestat a fost maistrul ce-l invatase oarece meserie. Tot insul asta raspundea economic de fostul IPJ (Instit. de Proiectari) de pe str. Navelor. Se ducea la unul din departamentele Geo sau Topo si le cerea sefilor 2-3 muncitori. Vara, ii ducea la plaja Dunarea, le dadea cate 5 lei- moneda de aceea din aluminiu- ptr femeia care dadea bilete la intrare ca s-o spaguiasca. „Civilul” Dima vedea tot, dupa care urma ridicarea taxatoarei. Evident, daca se facea vinovata de luare spaga. Sunt mai sunt multe de scris despre secatura asta cu cozoroc de capitan comunist.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...