logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

Primăria municipiului Galaţi informează că, în data 06.09.2021, se vor derula lucrări de asfaltare pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între Piaţa Energiei şi Str. 9 Mai, pe partea stângă a direcţiei de deplasare către Piaţa H.M. Berthelot.
Ca urmare a acestor lucrări, în zonă vor fi instituite restricţii de trafic. Astfel, intersecţia cu str. Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulaţiei autovehiculelor. În consecinţă conducătorii auto care se deplasează dinspre str. Nae Leonard către Drumul de Centură la intersecţia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligaţi să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către Bulevardul 1 Decembrie 1918 vor fi obligaţi să execute virajul la dreapta pe str. Drumul Viilor sau virajul la stânga pe str. Crinului.
Conducătorii auto care se deplasează pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, pe direcţia de mers dinspre str. Aurel Vlaicu către Piaţa Energiei, la intersecţia cu str. Tecuci vor fi obligaţi să efectueze virajul la stânga.
Toate traseele de autobuz care circulă pe sensul de deplasare dinspre Piata H.M. Berthelot spre Piaţa Energiei vor fi deviate pe strada Tecuci – str. A. Saligny – str. Basarabiei – Piaţa Energiei. Pe sensul opus (Piaţa Energiei spre Piaţa Berthelot) traseele nu vor fi deviate.
Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto şi pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcţie de natura lucrărilor. Atragem atenţia că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepseşte conform prevederilor legislaţiei în vigoare.
Lucrările se derulează în cadrul proiectului ”Modernizare linii tramvai şi carosabil – străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918”.
Le mulţumim pentru înţelegere gălăţenilor din zonă şi tuturor participanţilor la trafic.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 6 - septembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF