logoImpact EST nr. 893 - 03.12.2021

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru medical de permanență, de această dată într-un fost punct termic din cartierul Micro 20, după ce primele două astfel de centre s-au dovedit de succes, înregistrând până acum aproape 40.000 de prezentări ale pacienților.

Pentru realizarea noului centru de permanență, pe strada Furnaliștilor, care să asigure asistența medicală primară și de urgență în afara programului cabinetelor medicilor de familie, în weekend și în zilele cu sărbători legale, a fost lansat în licitație contractul privind achiziția proiectării și execuției lucrărilor. Sunt prevăzute lucrări de compartimentare a punctului termic (SC38) astfel încât să fie amenajate spații pentru sală tratament, sală așteptare, cabinete consultație, cameră gradă, punct recoltare probe, grup sanitar și vestiar. De asemenea, se vor executa lucrări de reparații la fațadă, refacere a finisajelor interioare și exterioare, reabilitare a instalațiilor sanitare, iluminat, montare a unei centrale de termice, de relocare a conductei de apă rece din incinta punctului termic. Se va realiza și o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Valoarea estimată a contractului lansat în licitație este de 1.234.617,75 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este de 12 noiembrie 2021. Durata de realizare a lucrărilor va fi de șase luni.

Primăria municipiului Galați a înființat deja două centre medicale de permanență care s-au dovedit un real sprijin pentru gălățeni. Este vorba despre Centrul de permanență nr. 1, situat pe  str. Drumul Viilor nr. 14, Bl. J4, parter, ce funcționează din 18 septembrie 2017, și de Centrul de permanență nr. 2 „Sfântul Luca”, situat în Cartierul Mazepa II, str. Ovidiu nr. 10-12 (Parohia „Sfinții Trei Ierarhi”) ce funcționează din 17 septembrie 2020.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 28 - octombrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF