logoImpact EST nr. 844 - 28.10.2020

Penibil şi degradant pentru Dorin Otrocol să întindă mâna lunar, ca reprezentant AGA al Primăriei în Consiliul de Administraţie a Transurb SA, după o indemnizaţie de circa 500 de euro!
Din ditai directorul într-un minister care se ocupă de fonduri europene şi apoi prefect de Galaţi, parcă e o jignire noua meserie pe care i-a dat-o partidul. E drept că pentru suma asta te deplasezi odată pe lună la şedinţele CA, şi nici nu rămâi peste noapte acolo că-ţi ia femeia de serviciu masa de sub coate şi frunte!
Asta e, obedienţa se răsplăteşte. Bine!
Dar eu ştiam că el nu mai vrea să vină la Galaţi nici ca prefect, că aşa îmi declarase personal, fiindcă voia să stea la Bucureşti unde soţia lui este bonă în casa fiicei lor.
Şi acum iacătă-l aciuat cu un spor de navetă, că sigur nu a plecat din Bucureşti pentru a veni câteva ore pe lună la Galaţi, unde vrea să-şi vândă şi casa de pe lângă Parchetul de pe Basarabiei!
A, cel de-al doilea membru AGA în CA este Lucian-Valeriu Andrei, despre care ştim doar atât, sau poate o fi vre-un membru deghizat prin ALDE?!

(GECO) 8 - septembrie - 2017

One Response so far.

  1. stanciu anton spune:

    as mai zice eu cate ceva dar b-am loc de=atatia smecheri calificati! Zic pardon si-mbatranesc cinstit…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Două inculpate au f

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul ...

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...