logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Bugetarii prezenţi şi viitori s-au născut cu noroc. Da, sub pretextul că susţine turistul român şi turismul românesc, guvernul pesede începe să distribuie de săptămâna viitoare (după vacanţa de 30 aprilie şi 1 mai?!) voucherele de vacanţă în valoare de 1450 de lei de persoană. Adică mai mult decât venitul net minim pe economie!
Şi când te gândeşti că în România sunt „doar” 1.350.000 de bugetari, adică 35% din numărul total al salariaţilor, te apucă damblalele. Costul total pentru voucherele bugetofagilor este de 1.957.500.000 lei!
Acestea sunt valabile doar pe teritoriul României şi se pot face praf pe turism până la 30 noiembrie 2018. Adică, naşpa, de ziua naţională şi liberă a naţiunii române şi de ziua Sfântului Apostol Andrei, cel care a creştinat locuitorii actulei Dobrogi, tichetele de vacanţă nu trebuie să mai existe!
Căci aşa sună o hotărâre prin care sunt aprobate normele metodologice pentru aplicarea OUG privind acordarea voucherelor de vacanţă.

(R.I.) 25 - aprilie - 2018

One Response so far.

  1. Nestor A spune:

    Nu înţeleg politica guvernanţilor privind majorările salariale foarte mari şi multe alte beneficii acordate bugetarilor. Ei au ajuns cu salariile aproape ca în tările europene. Dar noi cei din privat, cei care alimentează ca să zicem aşa, banii ce merg la bugetari, cu noi cum rămîne. Astăzi am auzit la televizor cum ministrul muncii se lăuda că a mărit salariile medicilor, asistenţilor căci altfel pleacă din ţară. Ce se va întîmpla cînd şi sudorii, lăcătuşii, strungarii etc. vor amenibţa că vor pleca afară la salarii mai mari. Oricum au plecat afară crema muncitorilor din construcţii.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...