logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

În continuarea procesului de consultare publică, în vederea elaborării POR 2021-2027 pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a publicat la sfârşitul săptămânii trecute, spre consultare publică, versiunea a 3-a de lucru a documentului.
POR Sud-Est 2021-2027 este primul program operaţional elaborat la nivelul Regiunii Sud-Est, care ţine cont de nevoile şi specificul regional, fiind un document strategic de programare care acoperă domeniile: specializare inteligentă şi inovare, creşterea competitivităţii IMM-urilor, digitalizare în folosul cetăţenilor, eficienţă energetică, protecţia şi conservarea naturii, dezvoltare urbană, mobilitate şi accesibilitate regională, infrastructura educaţionala, turism şi patrimoniu cultural.
Versiunea de lucru din luna martie 2021 a POR Sud-Est 2021-2027 poate fi consultată aici: https://www.fonduri-structurale.ro/descarca-document/32487.
Propunerile de îmbunătăţire a documentului, comentariile şi observaţiile pot fi trimise la adresa de e-mail: planificare@adrse.ro.

Sursa: ADR SE 2 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...