logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

În continuarea procesului de consultare publică, în vederea elaborării POR 2021-2027 pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a publicat la sfârşitul săptămânii trecute, spre consultare publică, versiunea a 3-a de lucru a documentului.
POR Sud-Est 2021-2027 este primul program operaţional elaborat la nivelul Regiunii Sud-Est, care ţine cont de nevoile şi specificul regional, fiind un document strategic de programare care acoperă domeniile: specializare inteligentă şi inovare, creşterea competitivităţii IMM-urilor, digitalizare în folosul cetăţenilor, eficienţă energetică, protecţia şi conservarea naturii, dezvoltare urbană, mobilitate şi accesibilitate regională, infrastructura educaţionala, turism şi patrimoniu cultural.
Versiunea de lucru din luna martie 2021 a POR Sud-Est 2021-2027 poate fi consultată aici: https://www.fonduri-structurale.ro/descarca-document/32487.
Propunerile de îmbunătăţire a documentului, comentariile şi observaţiile pot fi trimise la adresa de e-mail: planificare@adrse.ro.

Sursa: ADR SE 2 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...