logoImpact EST nr. 867 - 16.04.2021

Ia ieşi, mă, la raport şi spune-ne cum te numeşti, cu nume şi prenume de poliţist-miliţian în IJP Galaţi, dar mai ales spune-ne cine a manglit dosarul penal din arhivă, care o privea pe Alina-Valentina Dobrea, nevasta lui Zeus-Marius Dobrea, comandantul Poliţiei Municipiului Galaţi! Avem date certe că înainte de a deveni director economic şi mai apoi – până în prezent, încă manager politic al Spitalului de Urgenţe „Sf. Apostol Andrei”, madam Zeus a fost contabil la SC Apă Canal SA a Primăriei Galaţi. Pentru activitatea dubioasă privind gestionarea bonurilor de masă ale salariaţilor, de care Alina-Valentina Dobrea se ocupa în mod expres, s-a ales cu un dosar penal, dosar ce s-a oprit în fişetele IPJ Galaţi, în loc să ajungă la procuror. Desigur, de aici a dispărut prin grija nenumăraţilor fini şi cumetri ai lui Zeus, care au împânzit toată poliţia judeţului, începând cu sediul central al IPJ Galaţi, continuând cu secţiile de cartier şi terminând cu cele rurale.
Hai, curaj, dă un semn, domnule poliţist care ai făcut cercetarea şi dosarul penal, căci nu ai a te teme, ştim să îţi păstrăm anonimatul, iar Marius Dobrea a picat din funcţia de inspector şef adjunct al IPJ Galaţi, odată cu plecarea pesede de la guvernare. În schemă au mai rămas inspectorul şef Marius Mototolea şi un singur adjunct: Daniel Miron, om bun ca pâinea Galmopan!
Aşteptăm cu mare interes finalizarea anchetei procurorului Traian-Laurenţiu Iancu în ce priveşte activitatea înţesată de nelegalităţi şi a managerei spitalului, prin pixul căreia au fost decontate lucrări cu dedicaţie şi neefectuate. Iar pentru aceste fapte penale, bugetofagii Alina şi Zeus au încasat de la stat, în anul 2018, un venit net de 242.000 de lei.

Gelu CIORICI 24 - ianuarie - 2020

4 Responses so far.

 1. Gianina spune:

  Cum este posibil să se întâmple aşa ceva, să dispară acte dintr-un dosar de cercetare penală? Ce fel de poliţişti şi procurori avem? De fapt am vizionat emisiunile TV, cazul Caracal atât de mediatizat, şi am văzut ce avem: poliţişti şi procurori incompetenţi, în cazul unora se poate spune că sunt corupţi şi chiar complici cu infractorii. Încotro merge această ţară?

 2. Spînu spune:

  Am văzut ce fel de personaje sunt şi la mult trîmbiţatul DIICOT. Oameni incompetenţi, nu neaparat corupţi, ci cred mai degrabă că nu sunt pregătiţi. Pe mulţi îi interesează funcţii de acest gen cu salarii foarte mari, dar aceste persoane nu ar trebui pregătite în acest sens. Culegem ce am semănat, asta este evident.

 3. Ancuţa spune:

  A fost, penibil, jenant, să vedem cum alerga acel procuror de ziarişti. Nu înţeleg de ce la angajarea pe un astfel de post nu se stabileşte o probă de rezistenţă la maraton. Cu pregătirea în specialitate am văzut, oricum trece luna, se încasează un salariu foarte mare bănuiesc şi tot aşa. Dacă la fel ar face un muncitor în construcţii, un medic ce operează, să uite să pună ceva, să piardă din vedere ceva, etc., cum ar fi? Ruşinos şi jalnic.

 4. cinestie spune:

  tot ceea ce spuneti este adevarat si o pot confirma toti cei care au lucrat in contabilitatea Apa-Canal din acea perioada! doar ca dna Dobrea nu era contabil ci economist! va dau doua nume care va pot da detalii si cred ca mai exista documentele care probeaza aceste lucruri in arhiva societatii Apa-Canal, respectiv Elena Paraschiv, fost director economic al societatii, acum la pensie insa prezenta in consiliul de administratie de la Calorgal si Florina Iftode care era sefa serviciului CFG al Apa Canal, in prezent este director economic la ECOSAL.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...