logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Pe 21 ianuarie 2021, ex-deputatul Mihail Boldea a trecut cu bine un hop: la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i s-a dat un verdict favorabil în dosarul 270/44/2016.
În acest dosar aflat pe rolul Î.C.C.J., ca instanţă de apel, s-a respins apelul promovat de P.C.C.J. DIICOT-Iaşi, privind decizia de achitare a lui Boldea Mihail pronunţată de Curtea de Apel Iaşi. Acesta fusese cercetat şi trimis în judecată împreună cu Hristu George, Barabanciuc Mihaela şi firma Geco-Clean SRL Şendreni pentru infracţiunea de spălare de bani, instanţa de fond achitându-i pe aceştia. Mihail Boldea mai are un dosar fierbinte pe rolul Î.C.C.J, ca instanţă de apel, respectiv dosarul cu numărul 4.763/2/2016, în care este judecat pentru infracţiunea de evaziune fiscală şi abuz în serviciu împreună cu alte persoane. În acest dosar instanţa de judecată a acordat termen pentru data de 2 martie 2021. La instanţa de fond, Curtea de Apel Bucureşti, acesta a primit 3 ani de închisoare cu executare. Rămâne de văzut cum vor aprecia judecătorii Î.C.C.J. apelul promovat de părţile implicate. Vă ţinem la curent.

Leo IANCULESCU 29 - ianuarie - 2021

2 Responses so far.

  1. Anton spune:

    S-a scris că a luat 7 ani de puscărie, cîte dosare are omul ăsta? Alţii au făcut jaf de sute de milioane şi stau bine mersi, se bucură de furăciune, Boldea ce a făcut, a omorît a furat fabrici, uzine. Ceva nu este în regulă cu condamnările aste. Dacă nu intra în politică mai era condamnat oare?

  2. Angela spune:

    Lui Mihail i s-a respins acţiunea promovată la CEDO, băiatul acesta a fost băgat într-o mare bele de pleiada de politicieni din jurul său. A păţit cineva din cei ce l-au băgat înainte? Politica este o mare mizerie.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF