http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 933 - 04.02.2023

Săptămâna trecută, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a emis, un ordin prin care şoferii, cei care au adresă de e-mail, să fie notificaţi în ce priveşte termenul de expirare a rovinietei. Această notificarea va fi transmisă doar în cazul rovinietelor cu valabilitate egală sau mai mare de 30 de zile. Măsurile se vor aplica din 27 aprilie. Iată cum sună ordinul dat de Ministerul transporturilor:
”Distribuitorii au obligaţia de a implementa, în termen de maximum 6 luni de la intrarea în vigoare a prezentului ordin, modificările necesare astfel încât, la încasarea tarifului de utilizare şi emiterea rovinietelor în punctele de lucru, prin terminale, portaluri web, aplicaţii dezvoltate pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile, să asigure utilizatorilor posibilitatea de a fi notificaţi, prin e-mail, cu privire la expirarea perioadei de valabilitate a rovinietei”.

Amenzile ce se aplică celor care circulă cu maşina pe drumurile publice fără să aibă o rovinietă valabilă sunt substanţiale şi sunt cuprinse între 250 şi 4.500 de lei.

Observator (L.I.) 29 - aprilie - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorii şi juri

Deseori, Gelu mi-a spus că scriu prea scurt, puţin, redus, ...

NIMIC FĂRĂ DUMNEZE

Puţine ţări din lume se pot mândri cu o istorie ...

Joi la Galaţi a aju

Din 18 ianuarie, publicul din 14 oraşe din ţară a ...

Branza e pe bani si

Kim Kielsen este prim-ministru al Groenlandei, care este cea mai ...