logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021
  • ”Facem Curăţenie!” Hopa! Iarăşi se mişcă nişte băieţi inimoşi să facă curăţenie în locul puturoşilor cu patalama de la Primărie. Aşa ceva vrea să facă Comunitatea “Galaţiul nu te mai vrea”, sâmbătă de la 11. Cică să fie o acţiune de ecologizare a unor puncte reprezentative ale oraşului nostru, pentru că funcţionarii şi maşinile lor administrative urlă de neputinţă. S-au dus la groapă
    100.000 de tone de deşeuri, dar oraşul geme de gunoaie. Deci, hai la adunat gunoaie! Și unde sunt cele mai multe gunoaie (evident, şi cele politice, puse pe posturi de administratori ai municipiului şi judeţului)? Simplu: la Primăria Municipiului Galaţi, Prefectura Galaţi şi Consiliul Judeţului Galaţi. Urmăriţi „Galaţiul nu te mai vrea” pe Facebook, căci nici nu ştiţi când veţi pierde definitiv.
  • Cătălin Negoiţă este director la Cultură şi şef la Comisia de evaluare a politrucilor din Cultura Galaţilor şi este şef în Gala Patrimoniului, iese între Oglinzi paralele şi luptă şi dăi cu premiile pentru clienţi de televiziune şi cu animăluţele vagaboande, numai bune de adoptat şi luat acasă. Dar nimic, nimic despre casele de patrimoniu vechi care se demolează zi de zi, nimic despre Castrul de la Tirighina, nimic despre casa memorială Ivanovici, nimic despre cavoul Roman, nimic despre distrugerea Statuii Eminescu, nimic despre Galaţi-capitală culturală. O fi director în Nimic?!
  • Aţi remarcat că cine a fost dat afară cu un şut în cur de la Juridicul Consiliului judeţului pleacă la Juridicul Primăriei şi cine a fost împins afară de la Juridicul Primăriei ajunge la Juridicul Consiliului Judeţului? Noi am remarcat. Cine vrea să remarce şi potlogăriile care te clasifică pentru topul „slugă bună la orice mizerie” să-i întrebe pe Mitică Budescu şi Dragu Togan, cum au insistat şi au performat. Bleah!
    E cazul să speculăm despre străzi, enormităţi, amatorism şi nesimţire la primăria Stan. E corectă observaţia cu soţia Marelui Dobre aproape dezmembrată de un dement cu Audi, pe o stradă imbecil semnalizată, cretin denivelată, idiot nivelată? Este! Dar de şotia cu fata lui Stan aproape călcată de autobuz, ce spuneţi? Dar de femeia de la Centru de Transfuzii zdrobită pe trecerea de pietoni de la Palatul de Justiţie? Trebuie spus că e mult peste puterea de înţelegere şi de acţiune a oamenilor primarului Stan, cum că e musai să se facă ceva cu situaţiile evidente de pericol în trafic. Avem străzi foarte proaste, prost marcate, indicatoare insuficiente sau imbecil amplasate şi la o înălţime care te pot lovi chiar dacă eşti atent pe unde calci. Toate grilajele de protecţie a pietonilor din insulele de tramvai de pe Frunzei şi Oţelarilor au fost sparte şi îndoite de maşini, care le-au izbit din cauza lipsei semnalizării de deviere, nu sunt limitatoare de viteză în zone de risc, trecerea de pietoni în curbă de la Liceul Sfânta Maria este imbecilitatea întruchipată, altele sunt prost semnalizate etc. Cât de ticălos şi de prost intenţionat să fii să nu schimbi nimic de atâta timp? Cam cât ciracii lui Stan de la Primăria incompetentă Stan!
  • Nici câinii nu mai sunt ce au fost în oraşul lui Stan. Cum s-a topit zăpada, am realizat cu stupoare că şi câinii s-au alienat în oraşul unde orice mizerie este posibilă. Pe toate trotuarele trebuie să faci echilibristică să nu stropşeşti un căcat de câine sub tălpi. Ce dracu, câinii nu mai îngroapă rahaţii sub frunziş, ci cu asfalt?
CroniCariul de serViciu 6 - februarie - 2015

One Response so far.

  1. […] ”Facem Curăţenie!” Hopa! Iarăşi se mişcă nişte băieţi inimoşi să facă curăţenie în locul puturoşilor cu patalama de la Primărie. Aşa ceva vrea să facă Comunitatea “Galaţiul nu te mai vrea”, sâmbătă de la 11. Cică să fie o acţiune de ecologizare a unor puncte reprezentative ale oraşului nostru, pentru că funcţionarii şi maşinile lor administrative urlă de neputinţă. S-au dus la groapă 100.000 de tone de deşeuri, dar oraşul geme de gunoaie. Deci, hai la …read more […]

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...