logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)
  • Funcţionarul la stat Gurzu cu viloacă pe str. Mihail Kogălniceanu are vila gata încă din mandatul lui Moş Mitică Nicolae, a terminat şi garajul cu cărămidă din recuperări de la clădirile demolate tacit de ţigani între mandatul de Primar a lui Nicolae şi mandatul de director de Patrimoniu şi Cultură a lui Negoiţă, deci ce mai putea face în al treilea an de mandat, al lui Marius Stan? Cum grădiniţa Cristal refăcută cu bani de la Banca Mondială pe un teren revendicat de care Gurzu funcţionar la Revendicări ştia/ nu ştia a fost retrocedată, cum amfiteatrul Liceului de Arte Cuclin construit cu bani de la Banca Mondială pe un teren revendicat de care Gurzu funcţionar la Revendicări ştia/ nu ştia urmează să fie propus spre demolare de pe terenul retrocedat, ce îi mai rămânea de făcut lui Gurzu cam tras pe linie moartă în Primăria Stan (moartă, dar protejată de soţia procuror la Parchet)? Desigur, să-şi bage sistem de supraveghere video la intrarea în domeniu. Că nu se mai poate, bre, cu atâta corupţie/ anticorupţie care pute de-ţi mută nasul din loc, chiar şi pe o stradă ca Kogălnniceanu. Şi pentru că trebuia să poarte un nume, camerele video se numesc Hickvision. Câtă viziune, nu?
  • Vrei să te cuprindă furia şi disperarea că trăieşti şi umbli? Umblă pe drumul Ijdileniului şi a Frumuşiţei şi vei descoperi câtă frustrare a nesimţirii cu gir judeţean zace pe şoseaua lăsată plină de cratere şi cârpeli rutiere. Vei vedea cât de malefic (piei drace!) poate să fie un şef al judeţului, care nu numai că nu este Mesia al gospodăririi drumurilor, dar este chiar Belzebutul infernului în care intri credul cu maşina ta de toate zilele aproape întreagă, şi ieşi cu ea ciobită şi zdrenţuită.
  • Imediat ce treci de Folteşti şi iei contact cu judeţul Galaţi, venind de la Vama Oancea, ce vede turistul venit din subdezvoltatul est moldovenesc? O subdezvoltare românească de tip Covurlui, adică faţa unui judeţ gospodărit de Nicolae Bacalbaşa şi superconsilierii lui pensionari. Marca de judeţ este dată de peticeala drumului şi de miile de pungi de plastic şi hârtii agăţate de vânturile de primăvară de orice buruiană şi tufăriş necurăţat de serviciile de curăţire a marginilor de drum. De unde vin tonele de hârtii, de la ce groapă de iresponsabilitate judeţeană, ce pensionar are grijă şi de această zonă de reformare judeţeană-aceasta nu cumva este treaba preşedintelui de judeţ? Pe dracu! Cum să fie treaba preşului de judeţ? El nu are timp de fleacuri şi flecăreli, el abia are timp de gâdilat cu degetele la gingii tigrul siberian Todo. Şi nici la ascuţit dinţii tigrului nu face treaba prea bună. Poate data viitoare încearcă cu beregata.
  • Se vede la tot pasul, pe orice stradă, străduţă, alee şi fundătură, efectul înmulţirii „centrelor” de colectare a metalului, care sunt permise la orice fundătură, stradelă, străduţă şi bulevard Coşbuc, în loc să fie aruncate/exilate de urgenţă pe câmpurile pustiite din extravilanul Galaţilor, cam pe acolo pe unde va trece centura europeană a viitorului Galaţi. Aproape că nu mai există burlane nefurate/ nestrâmbate/ rupte/ distruse/ buşite/ smulse. Şi pentru că Gelu Stan nu ştie de glumă când e să încaseze pluviala la bugetul firmei de cumetrii adânci Apă Canal (ca să-i crească profitul nesimţit de mare), cetăţenii au trecut la montat burlane tăiate la înălţime, care varsă şiroaiele de ploaie exact în capul trecătorului. E noul brand de oraş din Noul Galaţi al Primarului Stan. Brandul de stup de albine demente în care „arhitect şef”(daca-ş fi arhitectul oraşului lui Stan, m-aş sinucide) este arhitectomorula Teodora Voicilă.
CroniCariul de serViciu 10 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...