logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021
  • A început sezonul de stat la pajiştea cu iarbă verde şi să vezi apa albastră (vorba vine) a Dunării. Da, numai că şi în Noul Galaţi al lui Stan e la fel ca în Vechiul Galaţi al lui Nicolae: vrei să te uiţi la Dunăre, dar n-o poţi vedea din cauza bălăriilor. Oricine, de oriunde, poate încerca astfel de activitate imbecilă-de sus, de la Turn, de la mijloc, de pe bulevardul Marii Uniri şi de jos, de la firul Falezei manelizate şi ţiganizate.
  • Se pune din nou problema arderii gunoaielor şi a face repede-repede o centrală, un cazan de încălzit apa. Hopa! Dar centrala există, a fost făcută sub direcţia lui Ion Ionescu, e pe drumul spre Combinat, pe Drumul Hoţilor (!? chiar aşa se numeşte în popor drumul acela chinuit de „edilii” fără arhitect şef) şi a supt de la buget o groază de bani. Acum se poate dovedi de mare viitor, deşi are un trecut dubios. Ion Ionescu, treci la interes şi spune mahărilor impotenţi din Primărie cum să ejaculeze ante portas un cazan de încălzit apa rece! Încălzit -eventual- prin arderea gunoaielor. Este exact scopul în care fusese făcută harabaua respectivă, ajunsă un depozit de metal, nevalorificat încă de găştile lui Marius Stan. Apropo, cât a încasat Primăria Stan din vinderea fermelor metalice de la Hala de Box?
  • „Puţini oameni, restul populaţie.” Este cam toată concluzia ieşirii pe post (a câta oară?) la Realitatea Tv, la oră de vârf şi maximă audienţă, a omului de rating şi penibil Nicolae Bacalbaşa. A ieşit să vâneze vânt de bârfe alături de fratele Bacalbaşa, medic ginecolog la Bucureşti. Asta era duminică, că sâmbătă era pe România TV, unde presta la moartea mamei Oanei Zăvoranu. Aici a lansat expresia de mare elevaţie spirituală, «Bă, mâncaţi-aş!» Şi uite aşa revenim ciclic la aceeaşi decădere a moravului public, exclamând resemnaţi: „Puţini oameni, restul populaţie!, pe la televiziunile poporului.”
  • VLG News are de ceva vreme chef de ştiri de fundament. Patronul Bă-ilă a comandat nişte studii despre cum să mimăm sexul, nu doar cetăţenia activă. Şi, uite aşa, s-a ajuns la un articol care va rupe cotele de accesare a ediţiilor de internet şi va goli chioşcurile VL de ediţiile print. Țineţi-vă bine, urmează un adevăr fundamental: ”Mimarea orgasmului o fac şi bărbaţii, la naiba!”. E grav, ce mai!, ăsta este unul din lucrurile care afectează cel mai mult sexul în cuplu. Şi dacă nici sexul în cuplu nu mai merge… Cică un studiu realizat de Revista Cercetărilor în Domeniul Sexului evidenţiază că pe lângă cele 67 la sută dintre femeile care mimează atingerea punctului culminant, 28 la sută dintre bărbaţii care au participat la cercetare au recunoscut că şi ei fac acest lucru. Motivele masculilor la justificat superexcitaţia – grija faţă de sentimentele partenerei, sexul dura prea mult, erau obosiţi, voiau să treacă la o ţigară. Mai rămâne o problemuţă: pacienţii care au mimat orgasmul au mimat şi erecţia? Poate ne spune VLG în următoarea ediţie-şoc.
CroniCariul de serViciu 24 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...