logoImpact EST nr. 860 - 27.02.2021
  • Galaţi, oraşul imbecililor? Da! Este suficient să priveşti cum stă blocată circulaţia de gropana lui Stan la statuia lui IC Brătianu sau la Scările Monumentale (că de elice nu putem pomeni fără să ne imbecilizăm niţel) şi cum la parterul blocului P11 s-a permis amplasarea unei pompe funebre în spelunca ridicată ilegal pentru pizeria Bela Italia (!)!!
  • Din 21 de vameşi arestaţi demonstrativ de regimul Băsescu , beşteliţi, umiliţi, duşi cu elicopterul la Bucureşti şi băgaţi la bulău, Coana justiţica a achitat 20. Al 21-lea n-a mai apucat. A murit. Eee, asta da ţară, asta da justiţie!
  • La Bistriţa s-a inventat giratoriul cu ţepuşe de fier beton? Oribil! Dar şi mai oribil este giratoriul din perete de beton. Ca ăla ridicat de Ion Ionescu şi avizat de madam arhitect şef Voicilă la ieşirea spre Tecuci (Teodora Voicilă, demisia!) Nu vorbeam mai sus că trăim în oraşul imbecililor de administraţie? Iată încă o dovadă. Şi totuşi, cât de imbecil să fii să ai în oraşul tău astfel de orori?
  • Ce se petrece pe la Consiliul Local? Se votează ce vrea Stan Primar, pentru că are majoritate zdrobitoare. Deci nu se confirmă chestia imbecilă că el ar vrea mult bine pentru oraşul terminat, dar că nu-i lăsat de oamenii răi. Răii sunt şi ei, dar numai de faţadă. Deci, la CL Stan se face că se ceartă cu Grosu de la PC, cu Otrocol de la PSD, cu Malinovici de la UNPR, cum că e şucăr, că e nasol, că …
  • Ciumacenco, în topul preferinţelor electorale viitoare? Cum, şi după ce a tras un tun cu implantarea în spaţiul verde deficitar al Galaţilor a şoproanelor cenuşii de tip bunkăr nemţesc ale Kaufland? Da, e tocmai ce vă spuneam, Galaţi oraş al imbecililor. Dar dacă oraşul imbecililor a fost afirmat cu putere şi incompetenţă strălucită de Marius Stan Primar, e normal.
  • Uraaa! A aflat şi VL despre catastrofa cu fonduri europene de la Tg Bujor. Dar după cam cinci luni de la întâmplarea ei. Eh, parcă mai contează că staţia de compostare de la Umbrăreşti (Târgu Bujor) a fost oprită la nici şase ani de funcţionare, după ce, ani la rând, mai mult a cheltuit bani şi se transformase într-un loc de depozitare a deşeurilor? Un fleac şi aici, un milion de euro.
  • Se deschide Calorgal sau se redeschide Apaterm? Dacă ne luăm după numărul angajaţilor preluaţi de la Apaterm şi puşi să producă pagubă controlată (de falimentatorii de la Apaterm), se cheamă că Noul Calorgal e pe drumul Vechiului Apaterm. Adică spre faliment. Dar tot pe banii fraierului comunitar, care stă cu deştu în cur apoi il schimbă în gură să simtă de unde vine o pală de căldură la iarnă!
CroniCariul de serViciu 7 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg